Vind het gouden ei en maak kans op 500 euro Shoptegoed Winnen bij Perfectly Basics

Vind het gouden ei en maak kans op 500 euro Shoptegoed Winnen bij Perfectly Basics

Te oud voor paaseieren zoeken? Nou, wij niet! Wij gaan maar wat graag op zoek naar het gouden ei bij Perfectly Basics, want wie wil nou niet die 500 euro shoptegoed winnen? Daar kunnen we onze lente garderobe een hele fijne boost mee geven!

Vanaf maandag 25 maart tot en met maandag 1 april 2013 (tweede paasdag) kun je bij Perfectly Basics, tussen het online shoppen door, op zoek gaan naar het gouden ei wat zich ergens in de webshop verborgen houdt. Elke dag worden er tips gegeven via de Perfectly Basics blog, de Facebookpagina en Twitter. Twee gelukkige vinders van het gouden ei zullen worden beloond met maar liefst 500 euro shoptegoed en geloof ons, daar kun je bij Perfectly Basics echt heel wat moois van kopen. De webshop die namelijk ooit begon met de verkoop van basic T-shirts is inmiddels uitgegroeid tot een waar shopwalhalla.  Wat dacht je van merken zoals Filippa K, See by Chloé, M Missoni, by Malene Birger en Marc by Marc Jacobs? En dat is nog maar een kleine greep uit het indrukwekkende merkenpakket voor zowel dames als heren.

Neem maar snel een kijkje op Perfectlybasics.nl. Oh ja, vergeet niet om tussen het bewonderen van de geweldige collectie door ook even te zoeken naar het gouden ei!

Meer shoptegoed winnen of andere leuke prijzen? Ga dan ook naar:

Bobbi Brown Pretty Powerful – win een reis naar NYC voor jou en je BFF
Make a Scene met French Connection en win een reis naar Sydney!

Tags: , , , , ,