Abercrombie & Fitch in Nederland

Abercrombie & Fitch in Nederland

Er komt eindelijk een Abercrombie & Fitch in Nederland! Goed nieuws voor de vele liefhebbers van dit all American lifestyle merk. Abercrombie & Fitch is beroemd geworden om zijn iconische imago waarin de Amerikaanse hot guy met het perfect afgetrainde, ontblote bovenlichaam centraal staat. Tijdens de opening van de winkel op 13 december zullen ze dit imago ook hier in Nederland meer dan waar gaan maken!

Geheel in lijn met de traditie worden de knapste Abercrombie & Fitch Guys, die zorgvuldig zijn geselecteerd uit A&F winkels in België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Hong Kong, Ierland, Italië, Japan, Singapore, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, speciaal overgevlogen naar Amsterdam voor de opening. Sterker nog, ben jij helemaal gek van deze A&F Hot Guys, dan kun je ze in de week voor de opening ontmoeten en zelfs met ze op de foto. Check de Abercrombie Facebook pagina voor nieuwsupdates.

Dat Abercrombie & Fitch een van de meest iconische Amerikaanse modemerken is, wist je waarschijnlijk wel. Maar wist je ook dat de al meer dan 100 jaar oude historie van dit merk – zie bestaan al sinds 1892 – zo diep geworteld is, dat zelfs presidenten Theodore Roosevelt en John F. Kennedy zich door dit merk lieten kleden, evenals James Dean, Amelia Earhart, Ernest Hemmingway en Katherine Hepburn? A&F bestaat al sinds 1892, maar is met haar fijne casual collecties en natuurlijk de shirtloze male models in ieder geval goed met haar tijd meegegaan.

Hieronder alvast een voorproefje met de hotste Abercrombie guys:

De Abercrombie & Fitch flagship store opent zijn deuren op 13 december 2012 om 11.00 uur aan de Leidsestraat 32-34 in Amsterdam.

Meer Shopping Nieuws lezen? Ga dan ook naar:

Shoediction – Nieuwe luxe schoenenboetiek in de negen straatjes
Op Winkelstraat.nl shoppen in de leukste boetiekjes van Nederland
River Island opent eerste accessoires winkel
Buddha to Buddha online store is open!
Webshop Tip: Essentiel opent E-shop!

Tags: , ,