AGENT PROVOVATEUR OPENT SHOP

AGENT PROVOCATEUR OPENT SHOP

Lingeriefans opgelet: Agent Provocateur zal binnenkort eindelijk ook in Nederland verkocht worden. Op 18 november opent het lingeriemerk een shop in shop in de Bijenkorf in Amsterdam.

Het uit Londen afkomstige Agent Provocateur is wereldwijd een begrip, niet in de laatste plaats omdat het de erotische attributen zoals zweepjes, handschoentjes en maskers uit de taboesfeer haalde door ze uit te voeren in mooie en luxe materialen. Het pikante lingerielabel kent heel wat beroemde fans zoals Lilly Allen, Gwen Stefani en Paris Hilton. Daarbij wist Agent Provocateur in de loop van de jaren ook nog eens heel wat beroemdheden zoals Kate Moss, Kylie Minogue en Maggie Gyllenhaal, voor haar spraakmakende campagnefilmpjes te strikken.

Agent Provocateur werd in 1994 opgericht door Serena Rees en Joe Corré, de zoon van modeontwerpster Vivienne Westwood en de overleden oprichter van de Sex Pistols Malcolm McLaren. Met zo’n achtergrond kan het natuurlijk niet anders dan dat de eerste winkel die ook nog eens in de hippe wijk Soho opende, meteen een enorm succes was. Vandaag de dag is Agent Provocateur bekend over de hele wereld en heeft winkels in alle grote wereldsteden zoals New York, Parijs, Londen, Kopenhagen, Dubai en Moskou.

Vanaf 18 november kunnen wij hier in Nederland dus ook genieten van alle pikante heerlijkheden die Agent Provocateur biedt zoals lingerie natuurlijk, maar ook de beroemde parfums en een home-collectie. Wil je alvast een voorproefje? Kijk en verlekker je op: www.agentprovocateur.com.

Tags: , , , , , , , , , , , ,