Bas Kosters little shop @ le Souk

Bas Kosters little shop @ le Souk

Een lang gekoesterde wens voor Bas Kosters gaat eindelijk in vervulling met de opening van de Bas Kosters’ little shop, een pop-up store in de kapperszaak le Souk. Bas was al een tijd op zoek naar een goede plek om zijn merk beter zichtbaar te maken voor het Nederlandse publiek en waar hij een selectie van zijn artikelen te koop aanbiedt. Zoals hij het zelf zegt: ‘Een soort Best of Bas’. Naast zijn beruchte piemellegging is er een keur aan items te koop: van de bekende poppen en broches, zijden sjaals, t-shirts, leggings en sweats met iconische prints, tot one of a kinds en Bas’ eigen magazine ‘Extra kak’.

Speciaal voor de opening van de winkel heeft Bas nog enkele nieuwe items ontwikkeld. Zoals de Hell O sweater. De winter is inmiddels begonnen en we hebben allemaal behoefte aan warmte en gezelligheid. De Hell O is een lekkere optimistische en warme trui. Het laat een vrolijke indruk achter bij een eerste begroeting. Zet jij de eerste stap? Hell O.

En niet alleen Bas Kosters is met zijn eigen winkel onder de pannen, ook de negen straatjes in Amsterdam heeft er weer een geweldige shop bij. Voor de komende weken dan, want zoals dat gaat met bijzondere dingen in het leven, daar kun je vaak maar even van genieten. Bas Kosters’ little shop is open tot eind 2012, maar daarna vindt ‘ie vast wel weer een plek om zijn creatieve spul aan de man te brengen!

Je vindt Bas Kosters’ little shop dus @ le Souk, aan de Wolvenstraat 5 in Amsterdam. De winkel is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 10 – 19.00 uur en op donderdagavond tot 21.00 uur. Voor echte liefhebbers is er elke zaterdag de mogelijkheid om van Bas zelf stijladvies te krijgen.

Meer shopping nieuws lezen? Ga dan ook naar:

Abercrombie & Fitch in Nederland
Shoediction – Nieuwe luxe schoenenboetiek in de negen straatjes
Op Winkelstraat.nl shoppen in de leukste boetiekjes van Nederland
River Island opent eerste accessoires winkel
Buddha to Buddha online store is open!
Shopping Tip: Customize je eigen Tartan shirt bij McGregor

Tags: , , ,