Karma of Charme

Karma of Charme spring/summer 2012

Karma of Charme, het luxe label dat zich specialiseert in laarzen, presenteert dit spring/summer 2012 seizoen een bijzondere collectie die zich kenmerkt door een mix van stijlvolle nonchalance en comfortabel loopgemak. Naast tal van nieuwe stijlen, keren dit seizoen ook de bestselling Karma boots in de collectie terug. Zo is er de White 3, de Tricot, de Star en de i50, maar ook zijn er de limited edition modellen Spaik en Tex. De nieuwe collectie is verkrijgbaar in basic tinten zoals zand, cognac, jeansblauw en olijfgroen, maar ook in stralend vrolijke zomerkleuren zoals kobaltblauw en geel. Bovendien zijn alle laarzen te krijgen in vintageleer, nubuckleer en pitone.

Karma of Charme

Karma of Charme spring/summer 2012

De Stra 1 is dankzij het riempje met zilveren studs lekker stoer. De Stra 1 is gemaakt van heerlijk zacht leer en verkrijgbaar in o.a. de kleuren navy, geel, olijfgroen, zand, cognac en zachtgrijs. De Stra 2 enkellaarsjes worden deze keer uitgebracht in diverse kleurrijke zomertinten: geel, apero, helderblauw, olijfgroen, zand, cognac en grijswit, alsmede in spannend python. Beide modellen zijn er ook in een vintage variant.

Karma of Charme

Karma of Charme spring/summer 2012

Het eye-catching Star model is in twee modellen uitgebracht. Te weten: een met zacht nubuck leer versierde laars met een sierlijke ster aan de voorkant en zilveren en gouden studs en de Star vintage met verwassen leer en een ster aan de zijkant. De Star is verkrijgbaar in zowel uitdagende als rustige kleurstellingen. De Tricot is fraai afgewerkt met gebreid zilver of goud en verkrijgbaar in twee opvallende modellen: als kort enkellaarsje of als een hoger model – de zgn. ‘zak-laars’ – die je nonchalant naar beneden draagt. De i50 is een heerlijk zittende ‘zak-laars’ met riempjes die zijn verfraaid met stoere studs.

Karma of Charme

Karma of Charme spring/summer 2012

Karma of Charme komt dit seizoen ook met een tweetal exclusieve modellen: de TEX en SPAIK, die uitsluitend in een aantal zorgvuldig geselecteerde winkels verkrijgbaar zullen zijn.

Karma of Charme

Karma of Charme spring/summer 2012

Zie ook:
TRENDALERT: ENKELLAARSJES
ALEXANDRE BIRMAN SPRING SHOES COLLECTIE - VIDEO
NIEUW IN NEDERLAND: HOLSTER AUSTRALIA
FAB. LANCEERT VOOR SPRING/SUMMER 2012 NU OOK EEN SCHOENENLIJN
PRADA SPRING/SUMMER 2012 SHOES: BACK TO THE FIFTIES

Tags: , , , ,