9STRAATJESONLINE.COM

9STRAATJESONLINE.COM

De negen straatjes in Amsterdam zijn al jaren een begrip bij shoppingaddicts. Waar anders vind je zoveel unieke winkeltjes bij elkaar? En we hebben heel goed nieuws voor je. De mooiste fashion, unieke sieraden, designboeken, perfecte cadeautjes en al die andere typische 9 Straatjes heerlijkheden, shop je vanaf nu op 9straatjesonline.com. Het eerste winkelgebied van Nederland dat vanaf vandaag altijd geopend is. Zonder parkeerproblemen!

Dit nieuwe online shopwalhalla is het resultaat van een samenwerking van twee trotse inwoners van De 9 Straatjes. Rosanne Jansen en Valerie van der Meer weten uit ervaring dat deze bijzondere 9 Amsterdamse straatjes fans over de hele wereld hebben. Een shop waar al het leuks uit De 9 Straatjes overzichtelijk op een rij staat is voor hun dan ook een droom die uitgekomen is. En wij zijn er blij mee! Waar je ook bent, vanaf nu kun je overal de sfeer proeven, inspiratie opdoen en natuurlijk de beste cadeautjes en mooiste fashion shoppen.

Nog leuker, op 9straatjesonline.com vind je ook de ‘As Seen’ rubriek, waarbij de meest opvallende, bijzondere en mooist gestylde fashion crowd van De 9 Straatjes wordt gefotografeerd. Daarnaast kun je extra inspiratie opdoen met een ‘Look Book’button waarmee combinaties worden getoond. Echt een met liefde gemaakte webshop waar elke 9 Straatjes fan zijn hart kan ophalen!

9straatjesonline.com

Tags: , ,