Fashion & More op de online Celebrity Charity Veiling voor VONK

Fashion & More op de online Celebrity Charity Veiling voor VONK

Modeontwerpster Monique Collignon heeft haar bevriende BN-ers gevraagd om hun kast op te ruimen, voor het goede doel welteverstaan. Samen met zo’n 20 bekende Nederlanders heeft ze promotiefilmpjes opgenomen, waarin ze hun persoonlijke item presenteren en te koop aanbieden om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de online Celebrity Charity Veiling voor VONK, een stichting die onderzoek doet naar kinderkanker.

De filmpjes zijn allemaal online gezet op het gratis verkoopkanaal Videodeals.com. Zo kun je hier onder andere bieden op de Chanel pumps van Patricia Paay, de D&G tas van Chazia Mourali (die wij wel heel mooi vinden!) en het Philip Lim jurkje van Myrthe Mylius. Maar naast fashion items is er meer te bemachtigen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zelfgemaakt stoeltje van Connie Breukhoven, het duurzame vogelhuis van Marijke Helwegen of kaartjes voor de finale Miss Nederland van Kim Kötter? Deze Celebrity Charity veiling staat echt bomvol bijzondere hebbedingen, waarmee je een heel goed doel steunt!

Voor wie nog niet van VONK heeft gehoord, leggen we even kort uit wat deze stichting doet. VONK is een initiatief van het VU Medisch Centrum en is 20 jaar geleden opgericht om geld in te zamelen voor onderzoek naar kinderkanker. Dat was én is nog steeds hard nodig. De oncologen van VUmc zijn ambitieus, en met reden. Ze doen internationaal toonaangevend onderzoek en boeken daarbij belangrijke resultaten. Zo is bijvoorbeeld voor kinderen met leukemie de genezingskans gestegen dankzij een geneesmiddel waaraan VUmc bijdroeg. Juist omdat VUmc zoekt naar nieuwe behandelmethoden, moeten onderzoekers soms van de gebaande paden afwijken. En dat zijn experimenten waarvoor moeilijk geld te krijgen is. VONK zorgt ervoor dat VUmc dit belangrijke onderzoek toch kan doen.

Ga dus snel naar Videodeals.com en bied mee op de Celebrity Charity veiling. De veiling loopt tot en met 8 december 2012!

Tip: tik VONK in het zoekveld boven in Videodeals in, dan krijg je alle Celebrity Charity video’s op een rijtje.

Lees ook:
FASHIONBASH - where fashion meets charity!

Tags: , , , , , , , ,