ShoppingNight 2013: ConFashions en Late Night Shopping!

Haagse ShoppingNight 2013: ConFashions en Late Night Shopping!

Een beetje shopaholic mag de leukste zomernacht van Nederland niet missen. Op 27 juni 2013 is het in de Haagse binnenstad weer tijd voor winkelen tot middernacht met unieke modeshows, make-overs en vooral héél veel fijne kortingen. Dit jaar krijgt iedereen de kans om modegeheimen op te biechten met het thema ‘ConFashions’. Aankopen die het daglicht om één of andere reden niet kunnen verdragen, worden tijdens deze editie ingezet voor het grotere shopgeheel. Zo kunnen tegenvallers gedoneerd en geruild worden of verzwegen aankopen eindelijk openbaar worden gemaakt. Deelnemers maken daarmee ook nog eens kans op fantastische prijzen. Als ze tenminste durven te vertellen wat de waarheid achter hun aankoopgeheim is… Dit en meer maakt de Haagse ShoppingNight 2013 tot een event dat ware fashionista’s en shopaholics dik omlijnd in de agenda zetten.

Late night shopping
Er een latertje van maken loont op 27 juni de moeite. De winkels van de Haagse binnenstad zijn tot middernacht geopend en hoe later het wordt, hoe hoger de kortingen. Daarbij is er ook zoveel te doen (en te kopen) dat fashionista’s die tijd hard nodig hebben. Neem bijvoorbeeld de Grote Marktstraat, waar ook dit jaar de nieuwste mode wordt getoond. Of bemachtig een kaartje voor een toer met de Glambus en stap even later weer helemaal gerestyled uit. En dit is nog maar een heel klein tipje van de sluier, want er valt nog veel meer te beleven tijdens de Haagse ShoppingNight 2013.

Nacht van de mode bekentenissen
Bekende personen biechten voor ShoppingNight hun aankoopgeheimen eerlijk op, te lezen op posters die overal komen te hangen. Maar ook het winkelend publiek moet vooral niet zwijgen over modemissers, die kunnen tijdens de ShoppingNight op verschillende manieren omgezet worden in modetoppers. Niets zo hip tenslotte als vintage kleding, en het is nog ontzettend duurzaam ook.

Bitterballen en Bite
Vóór, tijdens en na de ShoppingNight wordt aan de innerlijke mens gedacht. Zo bieden de restaurants in de binnenstad ook dit jaar weer de GoodiebagBite aan, waar je voor €12,50 lekker kunt eten én je met een goed gevulde Goodiebag weer naar buiten gaat. Halverwege de avond even een shop-pitstop? Ga dan naar de B-locatie voor bier, bitterballen, bandjes en nog veel meer leuke dingen die met een b beginnen. Wie na een lange avond geen zin heeft in een rit naar huis, kan terecht bij verschillende Haagse hotels die speciale ShoppingNight arrangementen aanbieden. Compleet met late check out, want na een nachtje shoppen is het wel fijn om lekker uit te slapen.

Meer informatie over de Haagse ShoppingNight 2013, de programmering en de fantastische aanbiedingen en kortingen is binnenkort te vinden op  www.shoppingnight.nl.

(Credits van afbeeldingen boven: Fotograaf Leon Schröder)

Lees meer Shopping Tips:

Oh la la! Tres Chic Outlet Shoppen bij Maje en Sandro
Shopping Tip: Mode Marché Rotterdam op zondag 5 mei
Smaak Amsterdam opent concept store aan Utrechtsestraat
UGG Australia Outlet bij Van den Assem
Salon Bo Cinq: Fashion Sales, drinks & dinner!

Tags: , , ,