House of Pertijs campagnebeelden

House of Pertijs campagnebeelden

Heb jij lak aan de crisis? Dan is House of Pertijs voor jou de place to shop!  Vanaf 7 september opent House of Pertijs namelijk de deuren van haar eerste super de luxe concept store gericht op horloges en sieraden aan de Parkstraat in Breda. En ze trappen alvast af met een spraakmakende campagne waarin provocerend veel goud de hoofdrol speelt.

House of Pertijs belooft heel wat meer te zijn dan een juwelier. Een totale beleving van luxe en exclusiviteit. Topmerken horloges, sieraden en exclusieve lifestyle producten, naast trendy gadgets en blinkende ‘eye candy’. Met producten van vier euro tot vier ton wil House of Pertijs iets unieks bieden voor iedereen. Dat ze een tikkeltje tegendraads zijn, laten ze alvast zien met hun campagne, ontwikkeld door SuperRebel.com. In een tijd van crisis en verantwoorde luxe, kiest House of Pertijs voor goud, schandalig veel goud om zichzelf te introduceren. Zo heeft House of Pertijs het duurste bilboard ter wereld laten maken, van puur goud en is goud ook het thema van de campagne die vanaf begin september te zien zal zijn in de bladen. De boodschap is duidelijk: Screw the crisis!

House of Pertijs belooft dus nogal wat: een juwelier zoals je die nog nooit hebt gezien, eentje die je misschien verwacht in londen, Parijs of New York, maar dan gewoon in Breda. Wij zijn in ieder geval razend nieuwsgierig!

Meer Shopping nieuws lezen? Ga dan naar:

Are You Swedish? The Cool Sports Collection
MISS ROBERTA - ITALIAANSE MUST-HAVE SCHOENEN EN TASSEN
NEW LOOK komt naar Amsterdam
MAKE-OVER VOOR MEXX STORE IN AMSTERDAM

Tags: , , , , , , , ,