Nu ook Taschen Modeboeken shoppen bij Perfectly Basics

Nu ook Taschen Modeboeken shoppen bij Perfectly Basics

Wat ooit begon als de webwinkel voor de beste basics is inmiddels uitgegroeid tot een internationale luxe boetiek bomvol prachtige kleding, schoenen en accessoires van de beste merken. En nu is er nog een reden bijgekomen om Perfectly Basics een plekje in je favorietenlijst te geven, want ze verkopen er sinds kort ook Taschen Mode boeken.

Geen enkele fashionable koffietafel is compleet zonder een Taschen Mode boek erop. Het team  van Perfectly Basics heeft een prachtige selectie van de allermooiste boeken gemaakt in verschillende prijsklassen. Verkoopprijzen variëren van € 9,99 voor ‘Fashion Now!’ tot € 275,- voor een limited edition ‘Fashion Designers A-Z’.

De Perfectly Basics favorieten:

–          Helmut Newton

–          Mario Testino, Private View Trade edition

–          Fashion.  A fashion history of the 20th Century

Taschen Mode boeken staan vol inspiratie en zijn dé aanwinst voor op je koffietafel en boekenkast. Ook leuk om cadeau te geven aan een fashionista die ‘alles al heeft’.

www.perfectlybasics.nl

Over Taschen Mode Boeken:
In 1980 opende de toen 18-jarige Benedikt Taschen een stripboekenwinkel in Keulen om zijn enorme persoonlijke collectie stripboeken te verkopen. Binnen een mum van tijd groeide deze winkel uit zijn voegen en zocht de piepjonge ondernemer het hogerop. Hij vroeg zich af waarom ‘kunst en cultuur’ alleen voor de bovenste laag van de samenleving bedoeld was en besloot daar persoonlijk verandering in te brengen. Vanaf eind jaren ’80 begon Benedikt Taschen peperdure kunstboeken opnieuw uit te brengen onder zijn eigen naam, voor een zeer betaalbare prijs, zodat ze toegankelijk werden voor iedereen. Inmiddels is Taschen een begrip binnen de wereld van kunstboeken en is er een enorm aanbod aan mode- , architectuur- en designboeken.

 

Lees meer Shopping Nieuws:

Oh la la! Tres Chic Outlet Shoppen bij Maje en Sandro
Shopping Tip: Mode Marché Rotterdam op zondag 5 mei
Poppy’s Parade lanceert Webshop met Vintage en Nieuwe kleding
Smaak Amsterdam opent concept store aan Utrechtsestraat
& Other Stories - nog meer Scandinavische mode heerlijkheden
Nu ook Online Shoppen bij The Sting!
Love Bohemian? Love Fashionistaz!

Tags: , , , ,