Oh la la! Chic Outlet Shoppen bij Maje en Sandro

Oh la la! Chic Outlet Shoppen bij Maje en Sandro

We werden al blij toen we hoorden dat Maje en Sandro een shop-in-shop kregen in de Bijenkorf, maar nog blijer worden we van  het nieuws dat deze fijne Franse modelabels vanaf half april ook allebei een eigen boetiek in Maasmechelen Village krijgen. Dat wordt très chic outlet shoppen, oh la la!

Na La Vallée Village in Parijs en la Roca Village in Barcelona, is het nu de beurt aan Maasmechelen Village om Maje en Sandro te verwelkomen. Goed nieuws voor iedereen die net als wij gek is op die Parijse ‘je nes ais quoi’ uitstraling. Maje en Sandro staan bekend om hun vrouwelijke uitstraling en sterke identiteit en zijn beide enorm geliefd onder mode liefhebbers. Hoog tijd voor een nadere kennismaking dus.

Maje
Maje is niet zomaar de naam van het merk van ontwerpster Judith Milgrom, het is ook een combinatie van initialen van voornamen van dierbaren. Maje staat voor een resoluut vrouwelijk silhouet; zowel sober en stijlvol als gewaagd. Een merk dat bekend is om zijn bijzondere mix van stijlen, meestal onverwacht en altijd subtiel. De zorg voor detail en de voorkeur voor het mengen van materialen en ook de originele en exclusieve prints worden ieder seizoen opnieuw gevierd. Het is niet voor niets dat glamrock fashionista’s Maje verafgooden.

Enkele Maje  Lente Zomer Musthaves 2013:

Maje Mode Musthaves SS13

Maje Mode Musthaves SS13

Sandro
Ontwerpster Evelyne Chétrite (de zus van Judith Milgrom) is al van kinds af aan met mode bezig. In de hemdenwinkel voor mannen van haar grootvader en in het naaiatelier van haar tante die de kleine meid op maat kleedt, beleeft ze een bijzondere kindertijd die de basis heeft gelegd voor een leven als succesvol ontwerpster. Evelyne’s eerste jurken worden in multibrand stores verkocht en in 1984 schetst ze voor Sandro haar eerste ontwerpen. Door de toenemende populariteit van het merk, opent Sandro in 2004 een eerste eigen winkel in de rue vieille du Temple in Parijs. En dat blijkt een schot in de roos te zijn. De creativiteit, de energie, de oprechtheid en vooral de drive om vrouwen mooier te maken, kenmerken Sandro. Evelyne weet van aanpakken; zo bekijkt ze constant vrouwen op straat en ‘voelt’ ze intuïtief wat de nieuwe trends gaan worden. ‘Geen sprake van dat ik iets zal ontwerpen dat ik zelf niet graag zou dragen…’

Enkele Sandro Lente Zomer Musthaves 2013:

Sandro Mode Musthaves SS13

Sandro Mode Musthaves SS13

Over Maasmechelen Village
Maasmechelen Village, één van de negen Chic Outlet Shopping Villages, is de top in België wat stijlvol en luxeus outlet shoppen betreft. De Village ligt op ongeveer een uurtje rijden vanaf Brussel, Antwerpen, Keulen en Dusseldorf en op een twintigtal minuutjes vanaf Maastricht. Je vindt er meer dan 100 outlet boetieks van de mooiste merken zoals Versace, Hugo Boss, Desigual, Escada, 7 for All Mankind, Marlies Dekkers, G-Star Raw, Karen Millen, Guess en UGG Australia. En vanaf 19 april komen daar dus de twee boetieks van Maje en Sandro bij, waar je het hele jaar door kunt shoppen met kortingen tussen 30 – 60 %.

Lees meer Shopping Nieuws:

Shopping Tip: Mode Marché Rotterdam op zondag 5 mei
Poppy’s Parade lanceert Webshop met Vintage en Nieuwe kleding
Smaak Amsterdam opent concept store aan Utrechtsestraat
Bijenkorf Den Haag opent de grootste dames designer schoenenafdeling
UGG Australia Outlet bij Van den Assem

Tags: , , , , , ,