& Other Stories - Nog meer Scandinavische mode heerlijkheden!

& Other Stories - Nog meer Scandinavische mode heerlijkheden!

Goed nieuws voor shopaholics: H&M heeft haar mode imperium uitgebreid met een nieuwe winkelketen: & Other Stories. Een tikkeltje duurder dan H&M, maar dan krijg je wel meer kwaliteit en originaliteit voor je geld.

& Other Stories heeft winkels in Londen, Parijs, Berlijn, Milaan, Barcelona, Kopenhagen en Stockholm, dus als je binnenkort nog een city tripje gaat maken, neem dan zeker even de tijd om de fijne collectie te checken. En voor wie geen tripje in het vooruitzicht heeft, of simpelweg niet kan wachten, in de webshop kun je 24 uur per dag je creditcard laten wapperen en worden alle mode heerlijkheden ook nog eens (tijdelijk) gratis bij je thuis bezorgd!

In de webshop vind je naast alle soorten kleding, lingerie, accessoires, sieraden, schoenen en tassen ook fijne beauty producten. Ben je moe van al dat shoppen – of is je creditcard aan z’n rust toe, & Other Stories is ook een fijne plek om inspiratie op te doen, bijvoorbeeld met de favorieten pagina, waarop mode professionals hun must-haves voor het nieuwe seizoen laten zien.

www.stories.com

Lees meer Shopping Nieuws: 

Nu ook Online Shoppen bij The Sting!
Love Bohemian? Love Fashionistaz!
Online shoppen? Check eerst alle fashionkortingen op Stylediscount!
Online Shopping Tip voor Jeans freaks: Sojeans
Mode Musthaves vind je op… ModeMusthaves.com!
Op Winkelstraat.nl shoppen in de leukste boetiekjes van Nederland
Buddha to Buddha online store is open!
Webshop Tip: Aaiko opent deuren Web Boutique
Webshop Tip: Essentiel opent E-shop!
Are You Swedish? The Cool Sports Collection

Tags: , , , , ,