River Island opent eerste accessoires winkel

River Island opent eerste accessoires winkel

Een winkel waar we voor mooie accessoires altijd even naar binnen lopen is River Island. Om een killer look af te maken kun je hier namelijk altijd de meest geweldige tassen, schoenen, sjaals en sieraden vinden. Goed nieuws dus dat River Island heeft besloten om een speciale boutique store te openen. Een winkel waar je alleen maar de meest geweldige accessoires kunt shoppen uit hun nieuwste collecties. Waar en wanneer deze eerste internationale boutique store geopend gaat worden? Vanaf 10 november heeft Alkmaar er een hotspot bij en wel aan de Langestraat nummer 70. Binnenkort daar dus maar even een shopmiddag plannen!

De River Island Boutique store heeft een unieke rough lux, vintage feeling. Net zoals de accessoires die ze verkopen, is het interieur er eentje die opvalt. Zo hebben ze de winkel op bijzondere wijze aangekleed met onder andere een op maat gemaakte kroonluchter en tapijten aan de wand. Tijdens de opening worden op een groot TV scherm filmpjes en afbeeldingen getoond van de nieuwe campagne en kun je exclusieve behind the scenes beelden zien.

Zoals je van een accessoires winkel kunt verwachten, zal de focus op non-clothing liggen. Je vindt er dus niet de kleding, maar wel alle geweldige accessoires uit de verschillende collecties, zoals sieraden vanaf €2, sjaals en hoedjes vanaf €10, tassen vanaf €20 en schoenen vanaf €30.

Meer shopping nieuws lezen? Ga dan ook naar:

Buddha to Buddha online store is open!
Sneak Peek: Savannah by Savannah Miller @ Nelly.com
Webshop Tip: Aaiko opent deuren Web Boutique
Webshop Tip: Essentiel opent E-shop!
Webshop Tips: Blackfashionstore.com
Webshop Tip: Fashionfactor.nl
NEW LOOK komt naar Amsterdam

Tags: , , , , ,