Salon Bo Cinq: Fashion Sales, drinks & dinner!

Salon Bo Cinq: Fashion Sales, drinks & dinner!

Heb je zaterdag 2 maart nog een plekje vrij in je agenda voor een gloednieuwe shopping experience? Zorg dan dat je tussen 15.00 en 18.00 uur een bezoekje brengt aan restaurant/bar Bo Cinq waar je niet alleen de mooiste mode kunt shoppen, maar ook heerlijk kunt borrelen en eten. De perfecte invulling voor een vrije zaterdagmiddag  met je vriendinnen, toch?

Salon Bo Cinq is een samenwerking met de modemerken Kiss and Tell, Younica en Je Suis Jolie, die op deze dag een mini shop bij Bo Cinq hebben. Vanaf 15.00 uur kan er gezellig geborreld worden, kunnen de nieuwe collecties bekeken, gepast en geshopt worden. En omdat winkelen hongerig maakt, kan de avond voortgezet worden met een speciaal voor deze gelegenheid samengesteld fashion menu. One stop shop, drinks & dining voor vrouwen en mannen!

Benieuwd naar wat de modemerken je zullen laten zien? Een klein tipje van de sluier lichten we alvast voor je op. Het draait natuurlijk allemaal om de nieuwste zomercollecties, waarbij Kiss and Tell fashionable handgeweven natuurlijke zijden jurken laat zien; Younica mooie Zuid-Amerikaanse knitwear voor zowel mannen als vrouwen en Je Suis Jolie fijne zilveren en gouden sieraden presenteert.  Speciaal voor Salon Bo Cinq zijn er leuke kortingsacties en wordt er een mooie fashion prijs verloot onder de aanwezigen. You don’t want to miss out!

Wat: Salon Bo Cinq
Wanneer: Zaterdag 2 maart 2013
Waar: Bo Cinq – Prinsengracht 494 Amsterdam

Lees meer Shopping Nieuws:

Fashion & More op de online Celebrity Charity Veiling voor VONK
UGG Australia Outlet bij Van den Assem
Embrace Your Hips by I Love Vintage
Bas Kosters' little shop @ le Souk
Abercrombie & Fitch in Nederland
Shoediction – Nieuwe luxe schoenenboetiek in de negen straatjes
River Island opent eerste accessoires winkel

Tags: , , , ,