SHOEBALOO OPENT WEBSHOP

SHOEBALOO OPENT WEBSHOP

Shoe addicts & bag lovers, stop je creditcard achter slot en grendel, Shoebaloo opent namelijk een webshop! Vanaf december 2011 zijn alle footcandy van Dolce & Gabbana, Balmain, Lanvin, Fendi en Alexander McQueen slechts één muisklik van je verwijderd. Naast de meest exclusieve dames- en herenschoenen kun je er ook terecht voor stijlvolle accessoires en tassen. Bovendien zullen sommige limited editions uitsluitend online worden verkocht. Oef, ze weten het ons wel moeilijk te maken!

Shoebaloo heeft in de loop van de jaren een reputatie opgebouwd als de belangrijkste winkel van high-end designer schoenen en tassen in Nederland en daarbuiten. Het begon allemaal in de jaren ’70 in de Amsterdamse Jordaan, toen ze in een piepklein winkeltje hun populaire Spaanse Botas Camperos laarzen verkochten aan de uiterst fashion forward clientèle. Inmiddels zijn er vier Amsterdamse winkels en een heuse flagshipstore in Rotterdam.

De Shoebaloo webshop belooft een waar walhalla voor schoenenliefhebbers te zijn. De online shop opent haar deuren vanaf december 2011.

Meer weten? Kijk dan op www.shoebaloo.nl

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,