Fashion Nieuws: Customize je eigen Tartan Shirt bij McGregor

Fashion Nieuws: Customize je eigen Tartan Shirt bij McGregor

Ben jij gek op geruite shirts, maar kun je de juiste niet vinden? Dan hebben we een shopping tip voor je! Vanaf nu hoef je niet meer te zoeken naar het perfecte Tartan shirt want bij Twenty One by McGregor kun je ‘m helemaal zelf samenstellen. Of je nu alleen een klein detail wilt aanpassen, of wilt mixen en matchen met verschillende geruite stoffen, de keus is aan jou!

De geruite print staat deze herfst op heel wat trendlists en ook wij zijn er gek op. Maar nog leuker is het om zelf te variëren met prints en bijzondere details om er een compleet eigen customized shirt van te maken. Het ‘Created By Me’ Custom Tartan Shirt programma bied je de mogelijkheid om je eigen draai te geven aan het klassieke Tartan shirt waar McGregor bekend om staat. Kies uit zes verschillende basis tartan ruiten en combineer ze op je eigen manier. Daarna voeg je details toe, zoals knopen, zakken, kraagjes of emblemen, om je ontwerp tot in de puntjes te customizen tot jouw ideale shirt, eentje die niemand anders heeft! En ze zijn er ook voor mannen, dus je kunt je man of vriendje er ook eentje cadeau geven, die jij natuurlijk helemaal speciaal voor hem hebt ontworpen. Hoe cool is dat?!

Voor het ‘Created By Me’ programma kun je terecht in de Twenty One by McGregor store op de van Baerlestraat 74 in Amsterdam. Na het ontwerpen ontvang je binnen vijf weken jouw eigen limited edtion Tartan shirt voor 100,- euro.

 

Meer Shopping Tips lezen? Ga dan ook naar:

Shopping Tip: Geef je stijl een eigen podium met Drake's Killer Heels
Shopping Tip: Fab. Collectie Herfst Winter 2012-2013
Webshop Tips: Blackfashionstore.com
Shopping Tip: Create your own Mi Moneda
Sale Tips - De beste online Shopping Adressen
Sarenza - Shopping Tip voor Shoe addicts
Shopping Tip: DIXIE, Hippe mode accessoires uit Denemarken!

Tags: , , , , ,