Shopping Tip: Mode Marché Rotterdam op zondag 5 mei

Shopping Tip: Mode Marché Rotterdam op zondag 5 mei

Hoe vieren fashionista’s Bevrijdingsdag? In een nieuwe outfit natuurlijk! Hét mode evenement Mode Marché Rotterdam op zondag 5 mei krijgt voor één keer een nieuwe naam: Marché Liberté. Hiermee wil de organisatie even extra stilstaan bij het feit dat we in Nederland in vrijheid leven en dus iedereen zichzelf mag laten zien in hun meest eigenzinnige outfit. Deze 12e (!) editie blijft het event bij uitstek voor iedereen die op zoek is naar buitenkansjes op modegebied, met meer modetalent dan ooit tevoren!

Mode Marché biedt een uniek overzicht van Nederlandse ontwerpers en winkels voor allen die wat anders willen dan het standaard aanbod. Het Rotterdamse evenement laat een unieke mix ontwerpers en hun liefhebbers met elkaar kennismaken. Tijdens de inspirerende shoppingmiddag ontdekken bezoekers een bijzondere mix van nieuwe talenten en gevestigde namen die met veel zorg is samengesteld. Alle ontwerpen zijn ter plekke te passen en kunnen direct van de ontwerper gekocht worden. Naast het aanbod voor de vrouwelijke mode fans, biedt Monsieur Mode Marché ook bijzondere ontwerpen voor de man die er op zijn best uit wil zien.

Mode Marché is naast shoppen ook zien, beleven en geïnspireerd raken. Zo kunnen fans tijdens het shoppen zomaar verrast worden door pop-up fashion shows of kan je een te gekke ‘Dip Dye to go’ krijgen van Mowhair. Daarnaast zal Mode Marché de bevrijding vieren met muziek, food & fun!

VIP shopping hour
Het grote aanbod op Mode Marché maakt menig fashionista hongerig. Om niks te missen en de eerste keuze te hebben is er het VIP Shopping Hour. Bezoekers met een kaartje voor het VIP Shopping Hour kunnen een uur eerder rondstruinen en hebben de eerste keuze! Tevens maken VIP Shoppers kans op te gekke prijzen zoals de inmiddels beruchte ‘Supergoede Goodiebags’.

Mode Marché Rotterdam op zondag 5 mei 2013 – Marché Liberté
12.00 – 13.00 uur VIP Shopping Hour, 8,50 euro
13.00 – 17.00 uur Toegang 3 euro aan de deur
Waar: LP2 in Las Palmas – Wilhelminakade 326, 3072 AR Rotterdam

Meer informatie en pre-sale VIP tickets: www.mode-marche.com.

Lees meer Shopping Tips:

Poppy’s Parade lanceert Webshop met Vintage en Nieuwe kleding
Smaak Amsterdam opent concept store aan Utrechtsestraat
& Other Stories - nog meer Scandinavische mode heerlijkheden
Salon Bo Cinq: Fashion Sales, drinks & dinner!

Tags: , , , , , ,