Shopping Tips: Kleurrijke ringen van BY-BAR

Shopping Tips: Kleurrijke ringen van BY-BAR

Deze keer in Shopping Tips: Ringen. Kleurrijke ringen, daar zijn wij namelijk gek op! Opvallende ringen met gekleurde stenen en melkglas, die je steeds weer opnieuw kunt mixen en matchen, zoals de ringen van BY-BAR. Prachtige blikvangers, die door hun etnische en tribal uitstraling perfect passen bij de modetrends van deze herfst.

De ontwerpster van BY-BAR, Barbara Brenninkmeijer, haalde de inspiratie voor deze collectie ringen uit de smalle straatjes van Jaipur, waar ook de ontwerpen van haar nieuwe collectie zijn gemaakt. De ringen zijn gezet met goud verguld koper en zijn in zowel vrolijke harde kleuren, als in softe pastels te verkrijgen. En voor ringen die stuk voor stuk met heel veel liefde met de hand zijn gemaakt, vinden wij het prijskaartje enorm meevallen! De ringen kosten tussen de 20 en de 50 euro en zijn via de BY-BAR webshop eenvoudig te bestellen.

Een kleine greep uit de BY-BAR ringencollectie

Een kleine greep uit de BY-BAR ringencollectie

Over BY-BAR:
Nadat Barbara jarenlang als inkoopster de hele wereld over reisde, begon ze, geïnspireerd door alles wat ze tegenkwam, in 2008 haar eigen label BY-BAR. Tijdens haar zwangerschap ontwikkelde ze oorbellen, die meteen aansloegen. Inmiddels is BY-BAR uitgegroeid tot een volwaardig label met kleding en bijbehorende accessoires en sieraden.


Meer Shopping Tips lezen? Ga dan ook naar:

Shopping Tip: Customize je eigen Tartan shirt bij McGregor
Shopping Tip: Geef je stijl een eigen podium met Drake's Killer Heels
Shopping Tip: Fab. Collectie Herfst Winter 2012-2013
Shopping Tip: Create your own Mi Moneda
Sarenza - Shopping Tip voor Shoe addicts
Bikinibiza lanceert accessoires om je Ibiza Look mee af te maken
Shopping Tip: DIXIE, Hippe mode accessoires uit Denemarken!

Tags: , , , , , ,