Smaak Amsterdam opent nieuwe concept store aan Utrechtsestraat

Smaak Amsterdam opent nieuwe concept store aan Utrechtsestraat

De Utrechtsestraat was al leuk, maar met de komst van een nieuwe Smaak Amsterdam concept store krijgt de fashion forward winkelstraat er nog een hotspot bij!

Smaak Amsterdam is het jonge tassenlabel waar tout le monde in BN-land mee wordt gespot. Kwaliteit, stijl en comfort staan voorop in de diverse ontwerpen die al verkocht werden in de concept store aan de Berenstraat in de Amsterdamse 9 straatjes én in het filiaal aan de Dagelijkse Groenmarkt in Den Haag.

Dat het tassenlabel in no time populair zo populair is geworden snap je wel als je de prachtige tassen ziet. En ook hun nieuwe SS13 collectie is er eentje om van te watertanden. Niet in de laatste plaats vanwege de kleurexplosie van zachte poedertinten en tropische pastellen, maar ook omdat elke tas van je outfit een feestje maakt. Zo is er de Britta, een speels model met vrolijke flapjes aan de voorzijde. Hou je van een simplistische stijl? Dan is Frida de ultieme tas voor jou. Ga je naar het strand, dan kies je natuurlijk voor Dagmar: een ruime tas met genoeg plek voor je boek, strandlaken, zonnebrand en een zomerse outfit voor ‘s avonds. De vrolijke SS 2013-collectie is bovendien uitgebreid met wallets, clutches en accessoires zoals schattig gekleurde etuis.

Ben je dus binnenkort in de buurt, loop dan eens even binnen in de nieuwe Smaak Amsterdam concept store aan de Utrechtsestraat 117 in Amsterdam om de nieuwe collectie te bewonderen. Of kijk online op www.smaakamsterdam.com.

Meer Shoppingnieuws lezen? Ga dan ook naar:

& Other Stories - nog meer Scandinavische mode heerlijkheden
Bijenkorf Den Haag opent de grootste dames designer schoenenafdeling
Abercrombie & Fitch in Nederland
Shoediction – Nieuwe luxe schoenenboetiek in de negen straatjes
River Island opent eerste accessoires winkel

Tags: , , , , ,