steal the style lauren conrad

Je kent Lauren Conrad vast wel van de MTV-serie The Hills. Of van haar eigen kledinglijn, haar boeken, haar prachtige kledingstijl. Dit stijlicoon heeft een vrouwelijke, meisjesachtige stijl die ons enorm veel inspiratie heeft opgeleverd. Een goede reden om haar look te kopiëren in onze rubriek ‘Steal the style’.

De prachtige outfits van Blond Beauty Lauren Conrad in de serie The Hills staan nog op ons netvlies gebrand.  Haar ietwat meisjesachtige stijl is altijd vrolijk en classy. Met een bloemetjesprint hier en een beetje roze daar, krijgen wij helemaal zin in de zomer.

We hebben Lauren’s outfits van de laatste 10 jaar er weer eens bijgepakt en zijn op zoek gegaan naar haar signature: kunnen wij wat leren van haar styling en fashion trucjes? En hoe vertaal jij dat naar jouw eigen garderobe? Nou, eigenlijk heel makkelijk, want Lauren’s stijl is easy en toegankelijk voor iedereen! Wij vonden soortgelijke items bij de kleding webshop SevenBien Fashion, zodat jij haar looks gelijk kunt shoppen.

lauren conrad 2        lauren conrad 3

Star portemonnee – bruin

Bovenstaande outfit is super simpel, maar al-tijd goed: iets wat LC als geen ander weet te bereiken! Een vrolijke blouse met print, gecombineerd met een simpele jeans is al genoeg voor een geschikte lente-outfit. Tip: sla je broekspijpen om, draag je haar in een hoge paardenstaart en kies een vrolijke lippenstift voor een speelse look.

Lauren staat naast haar simpele, maar classy outfits, bekend om haar vrouwelijke looks. Schattige roze jurkjes met killer heels, daar loopt ze erg graag in. Lauren stijlt haar jurkje vaak af met een tailleriem om zo haar waist te benadrukken. Ben jij net als haar gezegend met zo’n prachtige taille, dan is zo’n riem echt wat voor jou.

Wie is Lauren Conrad?

Lauren Conrad, ook wel bekend als LC, is een realityster, model, schrijfster én modeontwerpster. Ze is het bekendst om haar hoofdrol in de MTV-realityserie The Hills, die gaat over haar persoonlijke en professionele leven in de mode-industrie in Los Angeles (en overigens voor 80 procent gescript is, boehoe).

LC is een echt modepopje, zo’n eentje waar je kei jaloers op wordt. Ze liep stage bij Teen Vogue, werkte bij People’s Revolution en kreeg in augustus 2009 haar eerste eigen kledinglijn. Begin 2011 werd de kledinglijn opnieuw uitgebracht met nieuwe kledingstukken. Voor haar tweede kledinglijn had ze een contract met het warenhuis Kohl’s dat in de lente van 2010 werd uitgebracht. Later bracht ze met twee vrienden haar derde kledinglijn uit: Paper Crown, een collectie voor het najaar van 2011. In 2012 ging Conrad een partnerschap aan met BlueAvocado om een eigen milieuvriendelijke lijn voor cosmetica en reisaccessoires op te zetten: XO(eco). Een jaar later zette Conrad samen met Hannah Skvarla de website thelittlemarket.com op, waar diverse spullen te koop zijn die over de hele wereld met de hand worden gemaakt.

Daarnaast heeft LC ook haar eigen boekenserie geschreven voor Harper Collins. De boeken gaan over een 19-jarig meisje dat verhuist naar Los Angeles en een ster wordt in een realityserie, gebaseerd op haar eigen leven. En alsof 3 boeken en 4 kledinglijnen nog niet genoeg was, bracht ze in 2011 nóg een boek uit: Lauren Conrad Style. Dit boek gaat over kleding, make-up en gerelateerde onderwerpen. In 2012 verscheen Lauren Conrad Beauty.

Al met al is het dus niet zo gek dat zo’n beetje de hele wereld inspiratie haalt uit de fantastische stijl van Lauren.

Meer looks van Lauren vindt je hier!

Tags: , , , , ,