steve madden

steve madden

Shoe lovers opgelet: Steve Madden komt naar Nederland! Vanaf april 2011 kunnen we hier in Nederland ook eindelijk smullen van de geweldige schoenen, tassen en accessoires van dit bekende Amerikaanse label.

In de VS is Steve Madden een waar begrip onder fashionista’s. Na Nike is het zelfs het meest gewaardeerde schoenenmerk. Het label heeft ook heel wat beroemde fans, waaronder Kate Moss, Heidi Klum en Rihanna. Hoe groot Steve Madden is blijkt wel uit het in 2008 gelanceerde ‘Steve Madden Music’, een platform voor aanstormend muzikaal talent en hedendaagse popartiesten. Hiermee was Madden in de loop van de jaren mede verantwoordelijk voor het succes van Lady Gaga, Katy Perry, All American Rejects, Jazmine Sullivan en Neon Trees. ‘

Vanaf april kun je naar hartenlust je schoenenkast gaan vullen (Steve Madden is namelijk bijzonder prettig geprijsd) en je vergapen aan de enorme uitgebreide – en snel wisselende – collecties. De eerste drie winkels komen in Amsterdam, Rotterdam en Maastricht en als dit voor jou nog te ver weg is: vanaf april 2011 zal er ook een Nederlandse webshop beschikbaar zijn. www.stevemadden.nl.

Tags: