SWYF: SHOP WITH YOUR FRIENDS

SWYF: SHOP WITH YOUR FRIENDS

SWYF is een nieuwe afkorting die je aan je digitale woordenboek kunt toevoegen. Shop With Your Friends is een online portaal om te shoppen met je vriendinnen, zonder dat je je door drukke winkels en krappe pashokjes hoeft te wurmen. Online shoppen hoeft vanaf nu geen solo aangelegenheid meer te zijn en wordt hiermee ook meteen een stuk gezelliger! Dus wat ga jij vanavond doen? Skypen, twitteren, Hyvsen of… Swyfen?

Met SWYF zijn drukbezette agenda’s geen excuus meer om een shopsessie met je vriendinnen te plannen. Via de online shopping platform kun je namelijk ‘live’ shoppen met je vrienden (ja, ook mannen zijn welkom!) bij een ruime selectie webshops. Hoe werkt het? Start de SWYF-applicatie met een simpele klik bij de webshop of het product van jouw keuze op www.SWYF.com. Vervolgens nodig je je shopvrienden uit via social media, en wanneer zij accepteren kun je –net als op Skype- je scherm delen, en realtime een nieuwe outfit met elkaar shoppen.

Als extra fun factor kun je op SWYF ook lookbooks samenstellen om elkaar te inspireren. Elke week wordt er een ‘lookbook of the week’ gepubliceerd op het blog van SWYF, en kun je fashionable prijzen winnen. Om je deze zomer nóg meer inspiratie te bieden heeft SWYF een aantal designers gevraagd om een lookbook samen te stellen. Onder meer Conny Groenewegen en PHILOMIJN hebben hun favoriete summer looks geselecteerd en delen hun style tips:

Conny Groenewegen: ’Op zichzelf staande, sterke en uitgesproken designs, zijn killing als set. Daarnaast zijn ze afzonderlijk van elkaar langer houdbaar. Over drie jaar in een nieuwe context, nieuwe styling, maar nog steeds ongelofelijk goed.’

PHILOMIJN: ’In tijdloze basics van mooie stoffen in neutrale kleuren, zie je er altijd goed uit.’

www.SWYF.com

Tags: , , , , , , ,