HIGH FASHION UGG'S MADE IN ITALY

HIGH FASHION UGG'S MADE IN ITALY

Als je deze laarzen ziet, zou je niet denken dat het UGG’s zijn. Maar toch zijn de fashionable boots onderdeel van de exclusieve footwear & handbag collection van UGG Australia. Met de in Italië handgemaakte ‘The UGG COLLECTION’ zet het bekende sheepskin merk haar eerste stappen in de wereld van high fashion.

Dat het Australische merk ervoor koos om haar nieuwe lijn in Italië te laten maken, is wat Leah Larson (Vice President of Product) betreft logisch. ‘Designers en consumenten hebben allebei een liefde voor Italiaanse elegantie en kwaliteit. Toen we ervoor kozen om een high-fashion collection te lanceren, was Italië de eerste en beste plek voor ons om inspiratie op te doen.’

The UGG Collection ziet er een stuk ‘more fashionable’ uit met haar hoge hakken en plateauzolen, maar net als bij de oude vertrouwde UGG’s staat het comfort, evenals het gebruik van de beste en mooiste materialen voorop.

The UGG Collection is vanaf 7 september 2011 te koop via geselecteerde winkels, de UGG Flagship stores en via www.uggaustralia.com. Prijzen variëren van €555 – €1139.

Tags: , , , , , , ,