Amosu Couture

Amosu Couture Full Pink iPhone 4S

Hoewel Valentijnsdag gisteren was, willen we je deze speciale Valentijnscollectie van Amosu Couture toch niet onthouden. Het merk, wat bekend staat om hun blingbling versies van telefoons en tablets, heeft voor Valentijnsdag 2012 een speciale iPhone 4S uitgebracht. De voor- en achterkant van de Full Pink iPhone 4S zijn volledig uitgevoerd in zuurstokroze, terwijl de rand is bezaaid met meer dan 470 magentaroze Swarovski kristallen. De Full Pink iPhone 4S 64GB is voor een ‘luttele’ 2.199 Britse pond (ca. 2.625 euro) voor jou!

Amosu Couture

Amosu Couture Full Pink iPhone 4S

Is dit je toch iets teveel dan kun je ook kiezen voor de Pink iPhone 4 32GB versie voor ‘slechts’ 1.299 pond (ca. 1.550 euro). Deze heeft een achterkant uitgevoerd in babyroze en ook een rand van roze Swarovski steentjes.

Amosu Couture

Amosu Couture Pink iPhone 4

En als al dit elektronische, zoetroze geweld nog niet genoeg is, dan kun je ook nog kiezen voor de Pink Swarovski iPad 2 voor 1.299 pond. Als is dit speeltje wat minder Barbie-achtig dan de andere twee. De iPad heeft een normale achterkant, enkel het Apple logo is van zilver waarin meer dan 300 Swarovski kristallen zijn gezet.

Amosu Couture

Amosu Couture Pink Swarovski iPad 2

Wat ons betref is de tijd van roze ladygadgets al lang voorbij, maar ach… smaken verschillen. Er zal nog wel steeds een markt voor zijn…

Zie ook:
DIANE VON FÜRSTENBERG GEEFT COCA-COLA LIGHT FLESJE EEN NIEUW JASJE
NOKIA LUMIA 800 BINNENKORT VERKRIJGBAAR IN WIT
MINI BRENGT TWEE LIMITED EDITION MODELLEN OP DE MARKT
SAMSUNG INTRODUCEERT EXCLUSIEVE FASHION TV APP VOOR SMART TV
CHAMPAGNEGLAZEN ALS DOUCHEKOP

Tags: , , , , , , , ,