Anti-Crisis Tip: Festival Tas om je eigen wijntje te tappen

Anti-Crisis Tip: Festival Tas om je eigen wijntje te tappen

Van plan om veel festivals te gaan bezoeken dit jaar? Dan ken je vast wel het probleem van te lang in de rij staan voor een veel te duur wijntje. Deze anti-crisis tip is de oplossing: een festival tas met een gaatje waarin precies het kraantje van een zak wijn in past. Da’s nog eens relaxt!

Ontwerpster Chris Nauta is het brein achter deze festival tas. Zij heeft een unieke tassenlijn ontworpen waarbij op de voorkant mooie stoffen en applicaties zijn verwerkt. Het geheim van deze tas is een klepje waarachter een gaatje is gemaakt, zodat je heel gemakkelijk je eigen wijn kunt tappen. Bij elke supermarkt kun je kartonnen dozen met witte- rosé of rode wijn kopen, waarin zakken van drie liter zitten die precies in de tas passen. Ook is er dan nog genoeg ruimte over om koelelementen en glaasjes toe te voegen. De tassen zijn van rubber en waterdicht en daarmee ideaal om mee te nemen naar een openlucht festival, het strand of naar een picknick!

Mocht je nu graag zo’n tas willen en je hebt al precies in je hoofd hoe deze eruit moet komen te zien, stuur Chris dan gewoon een berichtje. Ze maakt namelijk graag in opdracht een unieke tas voor je. Een oude tas op laten leuken kan ook. Voor rond de 35 euro (afhankelijk van het materiaal) geeft ze jouw oude tas een hippe nieuwe look.

De festival tas is vanaf half maart voor 69 euro (exclusief wijn) te koop via fantastisch.nu. Hier kun je ook alvast de andere creatieve tassen van ontwerpster Chris Nauta bekijken.

Misschien vind je dit ook leuk:

Phone Cases voor Beauty Addicts
Roll on by… Comeback van de Roller Skates Trend
Etsy nu ook in Nederland!
Mode Musthave: Supertrash Regenlaarzen met Azteken print
Festival Mode Musthave: Hippe Regenlaarzen
Happy Socks: Gelukkig worden van nieuwe sokken!

Tags: , , , ,