Boeken Tip: Verborgen Spel van Laura Wiggers

Boeken Tip: Verborgen Spel van Laura Wiggers

Vond jij Vijftig Tinten Grijs spannend, maar toch iets teveel van hetzelfde? Zet dan Verborgen Spel van Laura Wiggers op je leeslijst. Dit boek combineert de erotiek van Vijftig tinten met de zoektocht naar zingeving van de bestseller Eten, bidden, beminnen. Wij hebben al een stukje uit het boek mogen lezen en zijn heel benieuwd naar de rest!

Wat doe je als je man van de ene op de andere dag bij je weggaat omdat het gezinsleven hem benauwt? Juist, je gaat door de bekende fases, krabbelt weer overeind en stort je opnieuw in de liefde. Zo ook vormgeefster Karen, tweeënveertig, drie kinderen, net in scheiding. Ze zoekt een manier om met haar boosheid en verdriet om te gaan, en vindt de antwoorden en oplossingen tijdens een cursus mindfulness waarbij ze leert loslaten en accepteren. Ook gaat ze hardlopen, de ultieme manier om haar hoofd leeg te maken.

Op haar kinderloze dagen duikt ze nieuwsgierig in het singlebestaan, experimenteert ze met jonge minnaars en spannende onenightstands. Dan ontmoet ze Mark. Een onweerstaanbare, intrigerende man die zegt met haar verder te willen, maar er wel héél specifieke voorkeuren op na houdt. Langzaam wijdt hij haar de wereld van erotische fantasieën in. Karen verlegt keer op keer haar grenzen, tot ze op een dag merkt dat ze er overheen is gegaan…

Wil jij dit boek in je vakantiekoffer meenemen om er heerlijk van te smullen tijdens lange luie middagen aan het strand? Verborgen Spel van Laura Wiggers is een uitgave van Artemis & Co, kost 15 euro en verschijnt 21 juni 2013.

Reserveer en bestel jouw exemplaar hier bij Cosmox.

Over de schrijfster:
Laura Wiggers is het pseudoniem van een succesvolle vrouw in de Nederlandse mediawereld. Na vele gesprekken met haar vriendinnen schreef zij deze roman over scheiden, co-ouderschap en mindfulness, en voegde daar een flinke dosis erotiek aan toe. Laura Wiggers is zelf ook gescheiden en heeft sinds vijf jaar een nieuw samengesteld gezin.

Misschien vind je dit ook leuk:

Onderzoek van De Huisvrouwmonologen: kinderen ramp voor kapsel en slanke lijn
Het nieuwe daten: Uit eten met onbekenden
Televisie Tips voor de Wintertijd: Swinger Wives

Tags: , , , ,