Bvlgari Hotel Londen

In april zal in Londen het nieuwe Bvlgari Hotel haar deuren openen in de exclusieve wijk Knightsbridge, net op tijd voor de Olympische Zomerspelen en alle festiviteiten rond het jubileum van de Queen. Het hotel is onderdeel van Bvlgari Hotels en Resorts, een samenwerking tussen de beroemde Italiaanse juwelier (sinds vorig jaar in handen van LVMH) en Marriott International met inmiddels al hotels in Milaan en Bali en twee restaurants in Tokio. De opening van het hotel in Londen betekent dat er voor het eerst in 40 jaar in deze stad weer een luxe hotel wordt geopend.

Het hotel biedt straks 85 kamers en suites, waaronder zeven Bvlgari suites van ruim 200 m2, en is ontworpen met zilver als hoofdthema door Antonio Citterio Patricia Viel & Partners, het bedrijf dat ook verantwoordelijk was voor de twee andere Bvlgari hotels.

Gasten kunnen zich onderdompelen in een binnenzwembad, wat een onderdeel is van een 2000 m2 grote spa en fitnesscentrum, en voor de nodige entertainment is er een privébioscoop en een balzaal waar tot in de late uurtjes gedanst kan worden.

Verder zullen er in het gebouw enkele woningen komen voor de verkoop. Een penthouse op de zevende verdieping zal worden verkocht door Christie’s International Real Estate. Hoewel er nog weinig details beschikbaar zijn over het penthouse, is er wel al onthuld dat het penthouse bijna 900 m2 leefruimte biedt.

Bvlgari Hotel Londen

Tags: , ,