Coca-Cola light en Marc Jacobs: nog een nieuwe Coca-Cola light hunk!

Coca-Cola light en Marc Jacobs: nog een nieuwe Coca-Cola light hunk!

Coca-Cola light presenteert nog een nieuwe hunk: niemand minder dan Marc Jacobs is de ster in een superleuk filmpje! Onder het mom van ‘Sparkling Together For Three Decades’, hebben Coca-Cola light en Marc Jacobs samen een limited edition collectie van flesjes en blikjes ontwikkeld, die het stijlvolle en opgewekte karakter van beide iconen verenigt. Geïnspireerd door de drie decennia van Coke light zullen de chique designs gebaseerd zijn op de ontwikkeling van vrouwen in de jaren ’80, ’90 en de zero’s, met een grappige twist – precies volgens de zo kenmerkende stijl van Marc Jacobs. De Coca-Cola light Sparkling Together with Marc Jacobs ‘limited edition’ collectie zal vanaf 2e week maart 2013 bij ons in Nederland te verkrijgen zijn.

Marc Jacobs is een van de meest gewilde en invloedrijkste designers van deze generatie; zijn designs zijn jong en provocerend kunstzinnig. Reden genoeg voor Coca-Cola light om met hem de indrukwekkende lijst van samenwerkingen met modeontwerpers voort te zetten.

Marc Jacobs: ‘Ik voel me vereerd dat ik de nieuwe Creative Director van Coca-Cola light mag zijn en mijn stempel mag drukken op deze campagne. Coke light is een icoon… en ik ben dol op iconen.’

Ter gelegenheid van deze aankondiging is er een grappig kort filmpje met de designer opgenomen, getiteld: ‘Marc Jacobs, Photo Booth Break’. Deze teaser laat een wel zeer verleidelijke Marc zien met ontbloot bovenlichaam, waarmee hij een eerbetoon brengt aan de legendarische reclames met de Coca-Cola light hunks van de afgelopen dertig jaar. Een geweldig filmpje wat je echt even moet zien!

Misschien vind je dit ook leuk:

De Coca-Cola light Man is back!
Jean Paul Gaultier Limited Edition Coca-Cola light

Tags: , , , ,