Coca-Cola light en Marc Jacobs onthullen de designs

Coca-Cola light en Marc Jacobs onthullen de designs

Na het geweldige teaser filmpje waarin de samenwerking van Coca-Cola light met Marc Jacobs werd aangekondigd, zijn we natuurlijk razend benieuwd geworden naar de creaties die de modeontwerper voor Coke light heeft ontworpen. Nou, de eerste designs zijn onthuld: de blikjes kun je hier bij ons alvast bewonderen en vanaf eind februari zullen deze blikjes en de 1,5 liter flessen met de Marc Jacobs designs ook in de winkel te koop zijn.

Of je nu wel of geen Coca-Cola light liefhebber bent, als je een passie voor mode hebt, loont het toch de moeite om tussen 1 maart en eind april 2013 zo’n limited edition blikje of fles aan te schaffen. In deze periode loopt er namelijk een actie waarbij je elk uur kans maakt op een exclusief voor Coca-Cola light ontworpen tas van Marc Jacobs. En dan wordt je Coca-Cola light break wel heel erg fashionable!

De samenwerking van Coca-Cola light met Marc Jacobs is onderdeel van de campagne ‘Sparkling Together For Three Decades’. De designs die Marc hiervoor heeft ontworpen zijn dan ook geïnspireerd op de ontwikkeling van vrouwen in de jaren ’80, ’90, en de zero’s, met een grappige twist, zoals we dat van de modeontwerper gewend zijn.

Meer weten? Ga dan naar www.coca-colalight.nl.

Misschien vind je dit ook leuk:

Anti-Crisis Tip: Festival tas om je eigen wijntje te tappen
Phone Cases voor Beauty Addicts
Coca-Cola light en Marc Jacobs: nog een nieuwe Coca-Cola light hunk!
Meet the Mua Mua Dolls
De Coca-Cola light Man is back!
My Shopping Addiction: Liever een nieuwe Louis Vuitton dan seks?

Tags: , , , ,