Customize je iPhone met ColorSkin van ColorSwitch

Customize je iPhone met ColorSkin van ColorSwitch

Welke accessoire heb je als vrouw nu altijd bij je? Je smartphone natuurlijk!! Die-hard iPhone gebruikers – en dan in het bijzonder vrouwen – zullen dan ook blij zijn met ColorSwitch, een cool concept waarmee je die basic witte of zwarte iPhone eindelijk de looks kunt geven die bij jouw persoonlijkheid of outfit past. Je tas en je schoenen match je toch ook met de rest van je looks, waarom dan niet het voorwerp wat je het meest bij je draagt?

Afgezien van dat een witte of zwarte iPhone niet zo origineel meer is, is het ook niet echt handig. Met zoveel dezelfde telefoons in omloop is het slechts een kwestie van tijd dat je het verkeerde toestel in je tas laat glijden. Horror!!

ColorSwitch is een uniek Nederlands concept wat onder de naam ColorSkin stickers heeft geïntroduceerd waarmee je heel eenvoudig je iPhone kunt transformeren. De stickers zijn removable en laten geen lijmresten achter, dus je kunt zonder problemen van iPhone outfit wisselen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hippe Missoni- of Aztekenprint. Of een lekker fel neonkleurtje  misschien? Voor elke mood is er wel een hippe ColorSkin te verkrijgen, waarmee je in een handomdraai jouw iPhone omtovert in een uniek customized exemplaar dat gezien mag worden!

De ColorSkins zijn vanaf 19,95 euro te koop via www.colorswitch.nl. Weet je nog niet precies welke je wilt? Laat je dan inspireren door het moodboard van de Happy Customers.

Misschien vind je dit ook leuk:

Gevaarlijk leuke iPhone Cases van Nialaya
Etsy nu ook in Nederland!
Fash up your wall: Print je Instagram foto’s op canvas
Instagram verslaafd? Tip: HEMA Instagram Fotoboekjes
Gratis Fitness Apps voor je Smartphone

Tags: , , , , ,