beste hotels ter wereld

The Phoenix Resort

Tripadvisor heeft onlangs de resultaten bekend gemaakt van hun Travelers’ Choice 2012 award, een lijst van de beste hotels ter wereld. Tripadvisor maakt deze lijst niet zelf maar gaat uit van de reviews van mensen die een waardering aan een bepaald hotel hebben gegeven op de website.

beste hotels ter wereld

The Phoenix Resort

The Phoenix Resort in San Pedro, Belize, kwam uit de bus als beste hotel ter wereld. Volgens een bezoeker is dit hotel het beste van twee werelden: eilandleven en moderne gemakken. Een buitengewoon schone gelegenheid, perfecte locatie en geweldig personeel.

beste hotels ter wereld

Anastasis Apartments

De tweede plaats is voor Anastasis Apartments in Imerovigli (Santorini), Griekenland, terwijl op de derde plaats nog een hotel in Belize staat: het Hamanasi Adventure and Dive Resort in Hopkins. De vierde en vijfde plaats zijn respectievelijk voor Riad Kniza in Marrakech, Marokko, en Derwent House Boutique Hotel in Kaapstad, Zuid-Afrika. Bekijk hier de lijst van 25 beste hotels ter wereld.

beste hotels ter wereld

The Toren

Het beste hotel van Nederland is The Toren in Amsterdam. “Prachtig door het unieke karakter: glamoreus, chic en verfijnd tegelijk. Maar het meest bijzonder, is het personeel.” Het Hilton in Den Haag staat op de tweede plaats, Banks Mansion in Amsterdam op de derde, Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam op de vierde en Hotel Estheréa in Amsterdam op de vijfde plaats. Bekijk hier de 25 beste hotels van Nederland.

beste hotels ter wereld

Hilton Den Haag

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,