De Coca-Cola light Man is back!

De Coca-Cola light Man is back!

Terug van weggeweest: de Coca-Cola light man! We kunnen vanaf half februari weer smullen van een nieuwe Coca-Cola light Break commercial met een nieuwe hunk die ongetwijfeld weer vele vrouwen-(maar misschien ook wel mannen-) harten sneller zal laten kloppen. De spot is een 21e eeuwse versie van de revolutionaire commercials uit het begin van de jaren ’90, onder begeleiding van het wereldberoemde nummer ‘I Just Want To Make Love To You’ van Etta James. Het beroemde model Andrew Cooper heeft de sexy rol weten te strikken van de nieuwe Coca-Cola light man en laat een groep uitgelaten vriendinnen in een park niet onberoerd met zijn stunning sixpack.

Coca-Cola light ontketende een ware revolutie toen ze in 1994 de allereerste Coca-Cola light break commercial uitzonden. Wie herinnert zich niet de bouwvakker die om 11.30 uur zichzelf opfrist met een blikje Coca-Cola light? En de sexy glazenwasser uit 1997? Anno nu, 2013, draait de spot om een knappe tuinman die het gras maait in het park en een groepje vriendinnen dat een grapje met hem uithaalt. Een grapje wat hij graag meespeelt. Nou ja, we verklappen verder maar niet al te veel want je deze heerlijke commercial natuurlijk gewoon zelf zien:

Kun je er nog geen genoeg van krijgen? We zijn even de archieven van youtube ingedoken en hebben ook nog de commercials uit ‘94 en ‘97 voor je opgezocht. Geweldig, die nostalgische jaren 90 looks!

1994 – De allereerste hunk van de Coca-Cola light Break commercial, Lucky Vanous, houdt als knappe bouwvakker op een bouwlocatie een groep bewonderende vrouwen tegen het raam van hun kantoor geplakt:

1997 – De tweede hunk van de Coca-Cola light Break, Robert Merrill, zorgt er als onvergetelijke glazenwasser voor dat de kantoordames hun afspraak van 11.30 uur nooit vergeten:

Misschien vind je dit ook leuk:

My Shopping Addiction: Liever een nieuwe Louis Vuitton dan seks?
Geen zin in Valentijn? Vier Falentijn!
De Huisvrouwmonologen van Sylvia Witteman in het Theater

Tags: , ,