watch series

Je hoeft je deze zomer niet te vervelen, want er is een gigantische lijst aan gave series die de komende tijd weer terugkomen met een nieuw seizoen! Wij hebben onze favorieten uitgezocht en voor je op een rij gezet. 

Let op: de trailers bevatten spoilers!

Helaas merken we dat de afgelopen tijd heel wat series zijn gecanceld of afgerond. Jammer, want onze serielijst is nu nogal uitgedund. Gelukkig zijn er genoeg shows die deze zomer weer terugkomen met een nieuw seizoen. Of je nou van drama, mysterie, thriller of comedy houdt: er is de komende tijd voor iedereen een gave serie beschikbaar!

Scream

In de eerste instantie hadden wij niet erg veel verwacht van de serie. Eerlijk gezegd klonk het als een simpele rip-off van de Scream-trilogie, maar niets is minder waar, want deze serie is fantastisch als je een beetje van horror (lees: een beetje gore televisie) houdt! Het eerste seizoen stond al een tijdje op Netflix en hebben wij in één ruk afgekeken. Zijn wij even blij dat vandaag (31 mei) een nieuw seizoen van Scream uitkomt! BETER. Tip: kijk niet alleen, in het donker, met de lichten uit. Voor je eigen bestwil.

Beauty and the Beast

Zwijmel vanaf 2 juni weg met het allerlaatste seizoen van Beauty and the Beast. The CW: stel ons niet teleur, please. De promo begint in ieder geval goed, met veel mooie mannen en ontblote bovenlichamen. Dus voor de chickflick-lover onder ons: Beauty and the Beast is een echte must-watch deze zomer!

Pretty Little Liars

De makers van Pretty Little Liars weten van geen ophouden. Er zijn mensen die vinden dat de makers van Pretty Little Liars er nu echt een einde aan moeten breien, omdat deze serie soms nogal langdradig kan zijn. Maar goed, we blijven gewoon lekker kijken, want het leventje van de Rosewood girls blijft wat ons betreft véél te interessant. We houden het verder spoiler-vrij en verklappen niets over de voorgaande seizoenen. Want ja: bij deze serie moet je wel bij de allereerste episode beginnen. Da’s wel zo leuk. Het nieuwe seizoen begint 21 juni.

Orange is the New Black

YAY! Eerlijk: wij kijken het meeste uit naar het nieuwe seizoen van Orange is the New Black! Het vierde seizoen is vanaf 17 juni te zien op Netflix. Deze comedy-drama is uitgegroeid tot één van de meest populaire Netflixseries en dat vinden wij geheel terecht. Zet je verstand op nul en geniet. De typetjes, de humor, het acteerwerk: het is stuk voor stuk hilarisch.

Suits 

En last, but not least: SUITS! We zouden nog eventjes moeten wachten (seizoen 6 van deze serie is vanaf 13 juli te bekijken), maar it’s all worth it. Suits is een Amerikaanse, juridische dramaserie, met heel veel leuke mannen, affairs, goede humor en vooral: een erg goede verhaallijn. De serie draait om het dynamische duo Harvey Spector en Mike Ross die je meenemen in de wereld van een advocatenkantoor. Waar je drie jaar geleden nog gek werd aangestaard wanneer je verkondigde Suits te kijken, is dat nu wel anders. Critici en serieliefhebbers hebben Suits met open armen ontvangen, mede door het goede acteerwerk en het ijzersterke script.

 

Tags: , , , , , , ,