Club van Slechte Huisvrouwen

Club van Slechte Huisvrouwen

Waar voor de ene huisvrouw poetsen tot een soort religie is verworden, is het voor de ander niks  dan een noodzakelijk kwaad. Soms zelfs een voortdurende en dagelijkse bron van ergernis. Maar is het nu zo erg om van jezelf te zeggen dat je een slechte huisvrouw bent? Die ontplofte huiskamer kun je toch ook gewoon ‘gezellig leefbaar’ noemen. En is ‘leven’ niet veel belangrijker, dan je te laten leven door ongeschreven regels en wetten van een opgeruimd en schoon huis? Is ‘Huishouden’ voor jou gewoon een ander woord voor de dagelijkse strijd tegen de chaos? Weet dan dat je niet de enige bent en sluit je aan bij De Club van Slechte Huisvrouwen!

Een verzuchting op twitter over een ‘ontplofte’ huiskamer van Mira Ahles (op twitter bekend als @Mira_ah) bracht een stroom van herkenning en leidde binnen 24 uur tot de Club van Slechte Huisvrouwen. Nog geen week later heeft de Club van Slechte Huisvrouwen een drukbezochte website, meer dan 350 leden, 40 bloggers en vooral veel herkenning. En deze club blijft zich razendsnel vergroten met de tientallen aanmeldingen die elk uur binnenkomen!
’Altijd gedacht dat ik de enige ‘slechte’ huisvrouw ben en dat het alleen in mijn huis onmogelijk is om dagelijks alles aan de kant te krijgen. Wat zat ik ernaast!’ Aldus Mira.

Na de tweet vlogen de foto’s en ervaringen van andere vrouwen vlogen Mira om de oren. Een hersenspinsel dat als een grapje bedoeld was ‘misschien moeten we een #clubvoorslechtehuisvrouwen starten’ kreeg opeens vorm en verspreidde zich als een olievlek over Twitter.

Wat is de Club van Slechte Huisvrouwen?
Een groep vrouwen die hardop durven te zeggen dat zij geen perfecte huisvrouw zijn. Omdat zij het gewoon niet kunnen, niet leuk vinden, hier geen prioriteit aan stellen, het niet zonder hun schoonmaakster kunnen of waar het gewoon altijd een zooitje is. De ene vrouw is er trots op, de andere zoekt naarstig naar tips om dit te veranderen. www.clubvanslechtehuisvrouwen.nl is een plek om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en te weten dat je niet alleen bent in de strijd tegen chaos. Maar de Club van Slechte Huisvrouwen is vooral een plek om plezier te maken met andere leuke vrouwen.

Lid worden is gratis. Het enige wat je moet doen is jezelf een slechte huisvrouw vinden en je aanmelden via het aanmeldformulier. www.clubvanslechtehuisvrouwen.nl.

Tags: , ,