travelbloggers 1

Zucht… Wat hebben die travelbloggers het toch goed voor elkaar. Ze reizen de hele wereld over om de allermooiste stranden, steden en restaurantjes te reviewen. Onze Instagram feed stroomt over van de allermooiste plaatjes van plekken die je – als je de bloggers mag geloven – gezien móét hebben. Benieuwd naar onze favoriete travelbloggers? Check ze hier. Let op: kwijlalert.

@tuulavintage

Dit is zo’n Instagram account dat je eigenlijk niet té lang moet volgen, voordat je depressieve gevoelens krijgt in ons koude kikkerlandje. Slanke blondine Jessica laat ons de allermooiste plekjes op de wereld zien, door middel van betoverende foto’s. Serieus: elke foto is perfect. Niet alleen de setting, het land en de omgeving, maar ook haar poses en haar bohostijltje (lees: wapperende jurken, opvallende printjes en wit kant).

@taramilktea

Travelbloggers weten natuurlijk precies wat ze doen. Vaak verdienen ze hun geld met enkel hun Instagram account, en dat gaat niet zomaar. Het talent van deze blogster is bijvoorbeeld ongekend. Ze heeft een ongelooflijk oog voor compositie en visuele schoonheid. Je herkent haar – zoals wel meer travelbloggers – aan haar rieten hoedje. Hoe ze bepaalde foto’s voor elkaar krijgt, is ons echt een raadsel. De creativiteit en de wanderlust spat ervan af op haar Instagram feed, een echte must-follow wat ons betreft!

@worldwanderlust

Brooke Saward is nog zo’n meisje dat letterlijk uit haar koffer leeft. Vooral big cities lijken haar te boeien, dus voor prachtige NYC pictures, moet je zeker dit Instagram account volgen! Haar blog ‘World of Wanderlust’ is trouwens ook een echte must-read! Vooral als je van plan bent ver te reizen, kan je hier de handigste tips vinden.

@kattanita

Als je net als wij fan bent van de combinatie van travel & fashion, dan zou je eens een kijkje moeten nemen op deze Instagram. Kat is een fashion- en travelblogger die in de eerste instantie is gevestigd in Parijs. Ze reist de hele wereld over en documenteert haar stylish avonturen. Als jij nog op zoek bent naar wat outfitinspiratie voor jouw vakantie, neem dan zeker een kijkje bij Kat. Haar reisoutfits zijn altijd on-point.

Tags: , , , , , , , ,