Doe mee aan The Color Run en beleef The Happiest 5k on the Planet!

Doe mee aan The Color Run en beleef The Happiest 5k on the Planet!

Het kan je niet ontgaan zijn dat The Color Run op dit moment Nederland aan het veroveren is.  Dit evenement – waar het vooral gaat over een te gekke kleur ervaring met je vrienden en familie, en niet zo zeer over een supersnelle tijd neerzetten, was al een groot succes in Amsterdam. Als jij ook bij dit kleurrijke feestje wilt zijn, zorg dan dat je 7 juli (Zwolle) of 4 augustus (Utrecht) vrij houdt in je agenda.

Of je nu een fanatieke hardloper bent, een luie jogger of iemand die nog nooit hardloopschoenen aan z’n voeten heeft gehad; bij The Color Run gaat het over positieve energie en plezier. Snelheden, leeftijd, maat en vorm maken hierbij niks uit, het zullen simpelweg de gekste en meest kleurrijke 5 kilometers van je leven worden! De regels zijn al net zo simpel. Iedereen mag meedoen en de enige verplichting is de dresscode: een wit shirt bij de start. Een shirt wat na de finish alle kleuren van de regenboog zal hebben. En na zo’n kleurintensief parcours is het natuurlijk tijd voor een feestje! Op het The Color Run feest zal er samen met een DJ en MC afgeteld worden naar een massaal gooi moment wat een fantastische kleurenwolk veroorzaakt.

Nieuwsgierig geworden naar de Happiest 5k on the planet? Bekijk dan even het filmpje hieronder en check de website: www.thecolorrun.co.nl.

Misschien vind je dit ook leuk:

Japanse Trend: Kigurumi nu ook in Nederland – Hip of Horror?
De lekkerste Zomerdrankjes van 2013
De 10 Mooiste Plekken op Aarde
Yes!!! Ben & Jerry’s introduceert Peanut Butter IJs!
Fotografie Trends 2013

Tags: , ,