Doe mee en maak de wereld een beetje mooier op 12-12-12

Doe mee en maak de wereld een beetje mooier op 12-12-12

Er zijn mensen die denken dat de wereld op 12-12-12 vergaat, maar wij scharen ons liever aan de zonnige kant en maken van 12-12-12 juist een positieve dag! Zeker nu de media bol staat van de negatieve berichten en we er allemaal lustig op los mopperen, miepen en klagen, kunnen we wel een oppepper gebruiken. En het hoeft niks groots te zijn, met een klein gebaar maak je namelijk al een enorm verschil!

Het idee is om op 12-12-12 om 12.12u een kleinigheidje, cadeautje of hebbedingetje gewoonweg aan een wildvreemde te geven. Zomaar aan iemand die je op straat tegenkomt of in de trein, in de winkel, bij jou op school, op je werk of bij jou in de straat. Het hoeft niet groot te zijn, het hoeft niet duur te zijn, al maak je een tekening of bak je een taart voor de ander. Het gaat per slot van rekening om het gebaar. Het gaat om de glimlach die je bij de ander op zijn gezicht tovert. Sharing the good vibes!

Dit feelgood event is bedacht door een kleine groep mensen die er absoluut geen commerciële belangen mee hebben, maar gewoon puur gaan voor menselijk contact. Een mooi idee! Doe je ook mee?!

www.12121212.org

Meer feelgood berichten lezen? Ga dan ook naar:

Chocolate Box: nieuwe verslaving voor chocoholics!
FASHIONBASH - where fashion meets charity!
Happy Socks: Gelukkig worden van nieuwe sokken!
HEMA Koekjes waar je happy van wordt!

Tags: , ,