Fash up your wall: Print je Instagram foto’s op canvas

Fash up your wall: Print je Instagram foto’s op canvas

Ben je verslaafd aan Instagram en spice jij ook elke foto op met een filtertje? Dan kun je vanaf nu ook offline en on the wall genieten van jouw pretty pictures. De mooiste Instagram foto’s kun je vanaf nu bij Instacopy.me ook op canvas laten printen en zo jouw eigen fashionable wall art creëren!

Instagram is zo populair dat het al meer mobiele gebruikers heeft dan Twitter.  En wij snappen dat wel; wie deze app eenmaal ontdekt heeft is hooked. Alle foto’s worden gewoon net een tikkeltje leuker met zo’n retro filtertje erover heen. Zonde toch om verder niks met deze kunstwerkjes te doen? Dat dachten Anouk Bos (eigenaar van modeblog creatorsofdesire.com) en Mark Ruigrok (drukwerkspecialist) ook en bedachten daarom deze nieuwe Nederlandse shop.

Even een paar ideetjes: pimp your kitchen met een sfeervolle serie instafood canvassen, of hang een paar cute vintage ogende portretten van je kinderen aan de muur. Unieke bewerkingen waar je voorheen grof geld voor moest betalen bij een fotograaf, kun je nu allemaal zelf creëren!

Je hoeft geen wizkid te zijn om deze Instagram-op-canvas dienst te gebruiken. Door een directe koppeling met de Instagram app kun je gemakkelijk en snel je favoriete foto’s selecteren en afdrukken. En door de ingebouwde ‘upscaler’ hoef je niet bang te zijn dat de kwaliteit verloren gaat; ondanks de lagere resolutie worden de foto’s toch helder op het canvas afgedrukt.

Voor een canvasdoek betaal je vanaf 22,95 euro én binnenkort kun je via de shop ook ansichtkaarten laten drukken. Leuk voor de feestdagen! www.instacopy.me.

Meer trends lezen? Ga dan ook naar:

Instagram verslaafd? Tip: HEMA Instagram Fotoboekjes
StyleHaul: Filmpjes voor je dagelijkse dosis Fashion en Beauty inspiratie
PettoGetto: Mode Inspiratie voor je huisdier
Jouw unieke kledingstijl op een Jordan tandenborstel?
Woontip: Dutch Design Chair, betaalbaar stukje design voor je huis!
Goedgemutste Breicampagne: Brei mee voor het goede doel!

Tags: , ,