FASHIONISTA – NIEUW BUDGET MEIDENGLOSSY

FASHIONISTA – NIEUW BUDGET MEIDENGLOSSY

Met FASHIONISTA hebben jonge fashionista’s er voortaan een gelijknamig lijfblad bij. In deze gloednieuwe meidenglossy draait het allemaal om budget fashion, beauty & real life. De eerste FASHIONISTA met Blake Lively op de cover ligt vanaf 16 november in de winkel, daarna verschijnt het magazine elke vier weken.

FASHIONISTA richt zich op meiden van 14 tot 20 jaar en gaat over alles waar zij zich mee bezig houden. Zo zit het eerste nummer bomvol budgetshopping, hot trends, de leukste looks van stijliconen als Olivia Palermo, een column van Lauren Conrad, do-it-yourself beauty en real life verhalen. Als introductie kost het blad slechts € 2,99 en daar krijg je gratis de Coverpas bij voor korting bij je favoriete winkels zoals 20% korting bij COACH en een gratis ketting bij Pieces.

We hebben onze jongste en meest kritische fashionista Joanne kennis laten maken met het blad en FASHIONISTA heeft er meteen al een fan bij. Haar reactie: ’Eindelijk een glossy waar ik echt iets mee kan, in plaats van alleen foto’s kijken en dromen van veel te dure schoenen en tassen…’.
Tijd om ermee op de foto te gaan had ze ook eigenlijk niet. Begrijpelijk, want met 90 pagina’s fashion en trends ben je ook wel even zoet!

Ook kennis maken met FASHIONISTA? Check dan snel Fashionistamagazine.nl.

Tags: , , ,