Grazia PC Catwalk - Zondag 2 september 2012

Grazia PC Catwalk - Zondag 2 september 2012

Blok je agenda op 2 september, want dan zet de Grazia PC Catwalk Amsterdam weer op stelten. Dit jaar viert Grazia PC Catwalk haar vijfjarig jubileum, reden genoeg om dit jaar nog grootser uit te pakken met niet alleen de langste openlucht catwalk van Nederland en 150 modellen, maar ook nog een Wella Professionals haarshow en een street casting, waarbij iedereen als model ontdekt kan worden!

Natuurlijk draait de Grazia PC Catwalk om de enorm lange catwalk door de hele PC Hooftstraat, waarop 150 modellen de nieuwste modetrends voor herfst winter 2012 2013 zullen showen. Een modeshow van formaat waarbij iedereen gratis front row kan zien wat er hip and happening is dit najaar. Extra bijzonder dit jubileumjaar is de Wella Professionals show, onder leiding van Hairdresser of the Year 2012 Hester Wernert, daarnaast kun je je laten fotograferen en zelf virtueel verschillende haarstijlen uitproberen op een Ipad.

Natuurlijk zorg je dat je er op je best bij loopt als je naar dit modefeestje gaat, maar trek gerust je mooiste spul uit de kast! De Grazia Style hunter heeft namelijk zijn camera in de aanslag om de most fashionable bezoekers op de foto te zetten. De winnaar of winnares met de mooiste outfit krijgt een ereplaatsje op Grazia.nl. En heb je naast een mooie outfit ook nog modellen ambities? Dan is de PC Hooftstraat op 2 september voor jou helemaal the place to be! Iedereen kan namelijk deze dag ontdekt worden als model, tijdens de street casting. De winnaar loopt dezelfde dag nog mee met de Grazia PC Catwalk show en heeft kans om ontdekt te worden door internationaal modellenbureau Tony Jones Model Management.

Wat: Grazia PC Catwalk
Waar: PC Hooftstraat Amsterdam
Wanneer: zondag 2 september 2012, vanaf 12.00 uur.

Lees ook:
JACKIE The Girl Next Door Award - Show your fabulous sense of fashion!
TOPMODEL MARVY RIEDER ORGANISEERT THE MODEL EXPERIENCE
RADLER FASHION COMPETITION - Where it’s a Radler meets Fashion

Tags: , , , , , ,