Gelukkig worden van sokken: Happy Socks!

Gelukkig worden van sokken: Happy Socks!

Kun je gelukkig worden van nieuwe sokken? Wij denken van wel! Als kind hadden we de meest fantastische sokken met stippen, strepen, sterren en stripfiguurtjes, maar wat dragen we nu we volwassen zijn? Juist, effen, meestal zwarte of grijze sokken, die voor het gemak overal bij passen. Saai toch eigenlijk? Daarom gaan wij vanaf nu voor sokken die bij onze persoonlijkheid passen: een tikje rebels, soms tegendraads, maar altijd kleurrijk en vrolijk! Weg met de saaie sokken, vanaf nu zie je – als je heel goed kijkt – een stukje creatief design onder onze broekspijpen uitpiepen!

Welk sokkenmerk past nu perfect bij ons nieuwe voornemen? Dat is simpel: Happy Socks. Dit Zweedse sokkenmerk heeft namelijk het droombeeld om geluk te verspreiden door een alledaags voorwerp om te toveren in een kleurrijk stukje design. Hun filosofie, ontwikkeld in een krakend, 400 jaar oud huisje, tussen de kersen- en bessenbomen in een park in Stockholm, is inmiddels uitgegroeid tot een waar sokkenimperium met 3000 verkooppunten verspreid over 50 winkels. Naast dames, heren en kindersokken hebben ze ook overknee sokken en panty’s in de meest fantastische prints. Nog fijner is het dat ze bij Happy Socks niet alleen veel aandacht besteden aan de unieke designs, maar dat de sokken van sterk en zacht katoen zijn gemaakt, niet krimpen in de was en lang meegaan. Zo blijven onze sokken happy en wij ook!

Bij HappySocks.com zijn alle kleurrijke sokken eenvoudig te bestellen. Koop je vier paar of meer, dan worden ze – binnen 2 tot 3 werkdagen – gratis bij je thuis bezorgd!

Meer stuff bekijken waar je happy van wordt? Ga dan ook naar:

Fash up your wall: Print je Instagram foto’s op canvas
HEMA Koekjes waar je happy van wordt!
PettoGetto: Mode Inspiratie voor je huisdier
Leukedingendoen.nl geeft antwoord op de meest gestelde vraag!
Woontip: Dutch Design Chair, betaalbaar stukje design voor je huis!
Goedgemutste Breicampagne: Brei mee voor het goede doel!
Cute: Laduree maakt Hello Kitty Macarons
Gratis Fitness Apps voor je Smartphone
De Club van Slechte Huisvrouwen

Tags: , , ,