Het Parijse modehuis Hèrmes heeft de interieurstyling op zich genomen voor een speciale editie van de smart fortwo. Nu is de smart altijd al een bijzonder wagentje, maar als Hèrmes zich ermee gaat bemoeien, dan wordt het wel een heel bijzondere limited edition.

Ter ere van het 10-jarig jubileum van smart heeft Hèrmes een stijlvol, lederen interieur ontworpen. Accenten van speciaal canvas, een bijpassende paraplu en opvallende kleurafwerkingen geven de smart een très chique look. Het stuur is uiteraard van het soepelste Hèrmes leer, evenals de deurpanelen, het dashboard en de versnellingspook. Lijkt dit design autootje je wat? Je hebt de keus uit een hard-top en een cabriolet versie. Om het simpel te houden heb je de keus uit tien kleuren, waaronder goud, indigo, geel, zwart en natuurlijk het klassieke Hèrmes oranje.
De Como group, de officiële distributeur van smart in Parijs, heeft deze gelimiteerde oplage ontwikkeld. ‘De Fortwo Toile H editie’ is in Parijs te koop vanaf 38.000 euro. In Nederland is de Hèrmes smart te verkrijgen via het smart center in Amsterdam:

Snijdersbergweg 99 – 1105 AN Amsterdam Z-O
(tel: +31(0)20-3116868)

Tags: , , , , , , , , ,