Ibiza Hippiemarkt @ SOHO Bar Rotterdam - Love Peace & Happiness

Ibiza Hippiemarkt @ SOHO Bar Rotterdam - Love Peace & Happiness

Iedereen die wel eens op Ibiza is geweest, heeft ongetwijfeld ook de bekendste Ibiza Hippiemarkt Las Dalias bezocht. De sfeer van vrijheid en liefde is iets wat deze markt zo bijzonder maakt en nu heb je de kans om even van deze sfeer te proeven, gewoon hier in ons eigen – nog steeds te koude – kikkerlandje. Op zondag 26 mei wordt het terras van SOHO Bar op de Pannekoekstraat in Rotterdam namelijk voor een keertje omgetoverd in een miniatuurversie van de Ibiza Hippiemarkt Las Dalias. Beleef het Ibiza gevoel met een uniek event waar alles draait om Food, Fashion, Lifestyle & Music!

Samen met Hippie fashion, die tijdens de Hippiemarkt haar éénjarig bestaan viert, zorgt SOHO voor een leuke verzameling van kraampjes waar je lekker kunt rondsnuffelen, beleven en proeven. Daarnaast zal niemand minder dan Paco Fernandez, de man die Blue Marlin Ibiza telkers weer op zijn kop zet, live op het terras van SOHO Bar een spetterende en temperamentvolle performance geven. De klanken van zijn gitaar zullen het ultieme ‘Hippie’ gevoel overbrengen en de bezoekers in de feeststemming brengen! Aansluitend aan het optreden is er een borrel met dj!

Heb je zin om even de koude lente bij ons in Nederland te vergeten en een ultiem voorproefje op een zwoele zomer te nemen? Waan je dan even op het zonovergoten eiland tijdens deze Ibiza Hippiemarkt en geniet van peace love and happiness!

Love the Ibiza Look & Lifestyle? Dan vind je dit misschien ook leuk:

Mode Musthaves Zomer 2013: Hipanema Armbanden
Vier de Lente met de Spring Garden Market by Sissy-Boy
De lekkerste Zomerdrankjes van 2013
Mode Musthaves SS13: Zomerse Schoudertassen van Star Mela
FASHIONCLASH Maastricht 2013
Bikinibiza Bandeau Collectie - Musthave Ibiza Style bikini's
MELZ - Sieraden om je Hippie Chic Ibiza Style compleet te maken
Modetrends Zomer en Najaar 2012 - Neem je Ibiza stijl mee het najaar in
Love the Ibiza Look met River Island Pacha SS13 - Lookbook

Tags: , , , , ,