Tip: HEMA Instagram fotoboekjes

Tip: HEMA Instagram fotoboekjes

Ben jij net als wij ook zo verslingerd aan Instagram, dat je eigenlijk geen gewone foto’s meer maakt? Met een filtertje erover worden gewoon alle foto’s mooier! HEMA snapt dit ook en lanceert daarom speciale Instagram fotoboekjes. Zo kun je van je mooiste Instagram foto’s heel eenvoudig tastbare herinneringen maken.

Er zijn twee formaten waarbij je verschillende keuzemogelijkheden hebt in achtergrondkleuren en aantal pagina’s. Het standaardboekje heeft ruimte voor het afdrukken van 19 foto’s, maar kan uitgebreid worden tot 79 foto’s. Op de kaft kan een titel geplaatst worden. Er is keuze uit de achtergrondkleuren zwart, wit of grijs waardoor de speciale Instagram kaders prachtig uitkomen. De boekjes worden op luxe zijdemat fotopapier afgedrukt en hebben een levertijd van maar 3 werkdagen.

Om een Instagram fotoboekje samen te stellen, kun je direct vanuit je Instagram account, of vanaf Facebook je foto’s kiezen, je kunt er overigens ook ‘gewone’ foto’s tussen plaatsen. De fotoboekjes zijn te bestellen in twee formaten:  10×10 cm en 13×13. Je kunt ze na zo’n drie werkdagen gratis in de winkel afhalen, of tegen een vergoeding thuis laten sturen.

Wil je meer weten? Kijk dan op Hema.nl.

Misschien vind je dit ook leuk:

Leukedingendoen.nl geeft antwoord op de meest gestelde vraag!
Jouw unieke kledingstijl op een Jordan tandenborstel?
Woontip: Dutch Design Chair, betaalbaar stukje design voor je huis!
Goedgemutste Breicampagne: Brei mee voor het goede doel!

Tags: , , , ,