Lachend van je bioscoopstoel afrollen met de film SIGHTSEERS

Lachend van je bioscoopstoel afrollen met de film SIGHTSEERS

Hoe overleef je de laatste grauwe wintermaanden, zonder in een depressie te schieten? Door eens even flink te lachen. Plan een avondje uit naar de bioscoop en rol lachend van je stoel met de nieuwe film Sightseers van de Britse regisseur Ben Wheatley. Deze hilarische Britse comedy met een lekker zwart randje is het perfecte medicijn om je winterdip te overwinnen. Of om je nieuwe liefde op Valentijnsdag mee naar toe te nemen, als je tenminste niet van al te zoetsappig houdt.

Het verhaal van de film Sightseers gaat over Chris (Steve Oram) en zijn geliefde Tina (Alice Lowe) die samen op vakantie gaan met zijn caravan. Tina heeft altijd beschermd onder haar moeders juk geleefd. Chris wil haar nu laten zien wat er voor hem écht toe doet: het trammuseum, het Ribblehead viaduct, het potlodenmuseum en het glooiende Engelse landschap dat deze hoogtepunten van elkaar scheidt. Maar het duurt niet lang voordat de droom vervaagt. Fruitvliegjes, luidruchtige tieners, volgeboekte campings, en niet te vergeten Tina’s bemoeizuchtige moeder, zorgen ervoor dat Chris zijn vurig gewenste reis in rook ziet opgaan. Deze desillusie maakt in Chris heel wat los en hij schuwt wat rigoureuze maatregelen niet…

Benieuwd geworden hoe het Chris en Tina vergaat? Vanaf 31 januari 2013 kun je deze briljante Britse film in de bioscopen bekijken.

Bekijk hieronder alvast een voorproefje van wat ‘Screen International’ dé Britse film van het jaar noemt:

Misschien vind je dit ook leuk:

Winactie The Impossible
Geen zin in Valentijn? Vier Falentijn!
Roll on by… Comeback van de Roller Skates Trend
Televisie Tip: Here Comes Honey Boo Boo

Tags: , , ,