Loesje op Canvas

Loesje op Canvas

We zijn er maar druk mee, spreuken en teksten via Social Media de wereld in slingeren, waarmee we onszelf en anderen hopen te inspireren. Maar de moeder van alle lijfspreuken is natuurlijk loesje. Ooit bekend geworden met de geheimzinnige witte posters met spreuken die overal opdoken. Teksten die een spiegel voorhouden en waarmee Loesje het leven op de wereld beter en mooier wil maken. Niet door luchtkastelen te bouwen, of het over te laten aan bazen, deskundigen en/of begeleiders. Nee, Loesje verwezenlijkt haar idealen door er dagelijks een kasteel van te metselen. Iets wat allemaal zouden moeten doen!

Voor de fans van Loesje is er nu nog een manier om hun favoriete Loesje spreuken te laten vereeuwigen, namelijk op een duurzaam canvas schilderij. Leuk om je eigen lijfspreuk offline een mooi plekje te geven, maar een Loesje Op Canvas is ook een origineel cadeau voor iemand die je lief is.
Ga naar LoesjeOpCanvas.nlen zoek uit alle voorbeelden jouw Loesje lijfspreuk. Vervolgens wordt de Loesje tekst op een duurzaam katoenen canvasdoek geprint. Daarna worden ze opgespannen op een stevig houten spieraam met ophangsysteem, zodat je bij aflevering het canvasschilderij direct kan ophangen. De spieramen die Loesje gebruikt zijn uiteraard milieuvriendelijk en goedgekeurd door PEFC Nederland (een internationale non-profit organisatie die een duurzaam beheer van bossen wereldwijd als doel heeft).

LoesjeOpCanvas.nl

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Gevaarlijk leuke iPhone Cases van Nialaya
Kom in Kerstsfeer met de geurkaarsen van Rituals
Chocolate Box: nieuwe verslaving voor chocoholics!
Etsy nu ook in Nederland!
Happy Socks: Gelukkig worden van nieuwe sokken!
Fash up your wall: Print je Instagram foto’s op canvas

Tags: , , , ,