London is great

London is great

Voor het ultieme shoppen moet je naar Londen. Straks in januari bijvoorbeeld, als de Sales weer begint, dan is dit the shopping city to be! En hoe kom je daar supervoordelig en razendsnel? Met Eurostar natuurlijk! Geen ellenlange wachttijden op het vliegveld of onhandig transport van en naar de luchthaven. Deze supersnelle trein brengt je zonder gedoe binnen twee uur van Brussel-Zuid naar hartje Londen. En dat voor maar €50 per enkele reis! Zo blijft er nog genoeg van je budget over om heerlijk te gaan shoppen in Oxford Street en Regent Street!

Nu denk je misschien, leuk binnen twee uur van Brussel naar Londen, maar dan moet ik eerst in Brussel zien te komen. En dat is waar, maar het leuke is dat het je niks extra’s kost. Je Eurostar ticket is namelijk geldig vanaf elk station in Nederland via een opstapstation van de IC Brussel trein. Eenmaal in Londen aangekomen kun je meteen genieten van alles wat deze geweldige stad te bieden heeft. Je stapt namelijk uit op St. Pancras International, waar zes metrolijnen tot je beschikking staan om je precies te brengen waar je naar toe wilt. Snuif de echte kerstsfeer op bij Harrods op de Christmas World afdeling, ga romantisch in het reuzenrad of sfeervol schaatsen op de schaatsbaan.

Dat Eurostar je supersnel in Londen brengt is niet het enige voordeel. Met Eurostar Plus, geven je treintickets je namelijk ook nog exclusieve kortingen op shopping, eten, musea, musicals en meer. En we maken het zelfs nog leuker, want bij Eurostar kun je nu gratis retour tickets winnen.

Ga dus snel naar Eurostar.nl voor alle informatie en doe mee! 

Tags: , ,