Marc Jacobs x Coca-Cola light limited edition flesjes  + VIDEO

Marc Jacobs x Coca-Cola light limited edition flesjes + VIDEO

Na de aankondiging van de samenwerking tussen Coca-Cola light en Marc Jacobs met het teaser filmpje en de onthulling van de eerste designs op de blikjes en de 1,5 literflessen, zijn dan nu ook eindelijk de langverwachte Marc Jacobs x Coca-Cola light limited edition flesjes onthuld.

Marc Jacobs die zich heeft laten inspireren door de drie decennia van Coca-Cola light en heeft zijn designs gebaseerd op de ontwikkeling van vrouwen in de jaren ’80, ’90 en de zero’s, met een grappige twist – precies volgens de zo kenmerkende stijl van Jacobs.

‘I Heart ‘80s’ symboliseert de opkomst van de vrouw in al haar jaren ’80 glorie. Marc Jacobs vangt haar in een tijdloze en klassieke stijl, met een krachtige rebelse lijn, waaruit ook Marcs liefde voor theater blijkt. De vlinderdas en de Broadway-spotlights die in het design zijn verwerkt, verwijzen ook naar de spectaculaire lancering van Coca-Cola light op de Radio City NYC, waar ’s werelds eerste light frisdrank in 1982 haar debuut maakte in Amerika.

Het ‘I Heart ‘90s’-design is een dynamische herinterpretatie van dit decennium en staat symbool voor de extravagante houding van een tijdperk waarin mode, muziek en kunst samenkwamen in een glamoureuze verkenning van op-en-top vrouwelijkheid en een gewaagde houding. Marcs signatuur in de vorm van een zwaluwmotief voegt een romantisch element toe aan het design dat voorzien is van iconische modeaccessoires uit de jaren ’90, waaronder de grote slappe vilthoed en de gekoesterde stilettohak.

Het ‘I Heart ‘00s’-design is een speelse en lichtzinnige illustratie van het sportief-coole decennium en omvat humor, sexyness en energie. Het silhouet is rechtstreeks geïnspireerd op de Spring/ Summer 2013 collectie van Marc Jacobs en is voorzien van zijn signatuur rode polkadotmotief – een herinnering aan zijn vroegere collecties. De strepen en geometrische patronen in het ontwerp dragen ook bij aan de jeugdige uitstraling en de eclectische mix van inspiraties die mode in het eerste decennium van de 21e eeuw zo divers maakt.

Om de lancering van de langverwachte Marc Jacobs x Coca-Cola light flesjes te vieren is de ‘Three Decades Film’ nu in zijn geheel te bekijken:

Misschien vind je dit ook leuk:

Coca-Cola light en Marc Jacobs onthullen de designs
Coca-Cola light en Marc Jacobs: nog een nieuwe Coca-Cola light hunk!
De Coca-Cola light Man is back!
Fashion Film Trend: FotoFloor presenteert Crinis.13

Tags: , ,