Marlies Dekkers Bed & Breakfast: super-de-luxe logeren in Rotterdam

Marlies Dekkers Bed & Breakfast: super-de-luxe logeren in Rotterdam

Van lingerieontwerpster tot eigenaresse van een Bed & Breakfast. Ja, als je Marlies Dekkers heet, dan is niks onmogelijk. Helemaal niet als je weet dat haar motto is ‘dare to dream, dare to grow, dare to be’. De ontwerpster laat haar diversiteit ziet door niet zomaar een Marlies Dekkers Bed & Breakfast te openen, maar eentje die super-de-luxe is en gevestigd in een statig herenhuis in haar thuisstad Rotterdam. Wat dacht je van een prachtig dakterras met 360 graden view over Rotterdam, private gym met mogelijkheid tot inhuren van een personal trainer, privé sauna, keuken voorzien van luxe apparatuur, boodschappenservice, personal shopping service en meer! De Bed & Breakfast van Marlies Dekkers biedt alles waar de lingerieontwerpster zelf van houdt, dus ook de biologische lekkernijen en de verse thee bij het ontbijt. En uiteraard heeft ze zelf, met behulp van werken van Studio Job en Marcel Wanders, de inrichting verzorgd.

Marlies Dekkers reist voor haar lingerieconcern de hele wereld over: “Ik slaap in allerlei verschillende gelegenheden. Vaak zijn dit luxe hotels, maar wat de accommodatie echt goed maakt is de gastvrijheid en het gevoel van thuiskomen als ik ergens binnenkom. Ik weet hoe vermoeiend verre reizen zijn en wat je wilt ervaren als je het verblijf binnenkomt: een warm gevoel. Neerploffen op de bank of juist even genieten van de luxe faciliteiten, maar ik moet ook de gelegenheid hebben om er even te leven zoals ik normaal ook doe. Ik heb deze criteria samengevoegd en gecombineerd met de juiste sfeer die ik heb gecreëerd door de Bed & Breakfast zelf in te richten. “

Wij zijn in ieder geval enorm benieuwd en als we nog eens een nachtje luxe willen overnachten in Rotterdam, dan gaan we zeker kijken of er nog een kamertje vrij is in de Marlies Dekkers Bed & Breakfast.

Misschien vind je dit ook leuk:

De 10 Mooiste Plekken op Aarde
Samsung by Alek: de fashionable visie op gadgets
Het nieuwe daten: Uit eten met onbekenden

Tags: , , ,