MINI

MINI Bayswater

Ben je op zoek naar een nieuw autootje maar wil je iets bijzonders? Eéntje die je niet vaak zal tegenkomen? Dan is dit wellicht iets voor jou! Het in Groot-Brittannië geboren automerk MINI heeft twee limited edition, op Londen geïnspireerde modellen onthuld om de Britse Olympische spelen van 2012 te vieren: de MINI Baker Street en de MINI Bayswater. Beide Olympische modellen zijn voorzien van een exclusief interieur en exterieur design en zullen vanaf dit voorjaar wereldwijd in de MINI showrooms staan.

MINI

MINI Baker Street

De MINI Baker Street is uitgevoerd in een speciale grijze lak met een donkergrijs dak en donkergrijze striping op de motorkap. Het interieur is afgestemd op de kleuren van het exterieur en de MINI Baker Street is voorzien van een accessoirepakket met 16-inch zwarte velgen, airconditioning, een boordcomputer, een leren stuur, mistlampen voor, een verlichtingspakket en in hoogte verstelbare voorstoelen.

MINI

MINI Baker Street

De MINI Bayswater is uitgevoerd in een helderblauwe metallic lak en heeft een tweekleurige striping over de motorkap. De sportievere MINI Bayswater wordt geleverd met 17-inch lichtmetalen velgen en is voorzien van zwarte bekleding in de cockpit die past bij het donkere dak, evenals roestvrijstalen pedalen en hetzelfde accessoirepakket als de Baker Street.

MINI

MINI Bayswater

De Baker Street uitvoering is beschikbaar op de MINI One, MINI Cooper, MINI One D en MINI Cooper D. De Bayswater uitvoering is beschikbaar op de MINI Cooper, MINI Cooper S, MINI Cooper D en MINI Cooper DS. De limited editions zijn vanaf eind maart in Nederland te koop. Prijzen beginnen bij ca. 22.500 euro voor een Bakerstreet model (MINI One) en de Bayswater begint bij een kleine 26.000 euro (MINI Cooper).

MINI

MINI Bayswater

Tags: , , , , , , , , , , , ,